Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Наслідки можуть бути фатальними: що необхідно зробити клієнтам ПриватБанку

Пропонуємо розібратися, як самостійно оновити анкетні дані у мобільному застосунку банку, та що буде у разі ігнорування цього процесу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українцям можуть заблокувати картки, якщо не оновити дані в банку

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці, які користуються послугами ПриватБанку, мають час від часу оновлювати свої анкетні дані. Цей процес є обов'язковим навіть у тому разі, якщо у людини нічого не змінилося. Якщо клієнт не актуалізує інформацію про себе, в нього можуть виникнути певні проблеми.

Сайт Pro Гроші пропонує розібратися, як можна оновити особисті дані.

Як оновити анкетні дані в базі банку

Фінансова установа пропонує два зручних способи оновлення анкетний даних, а саме:

  • звернутися у відділення банку;
  • актуалізувати через мобільний застосунок "Приват24".

Як оновити дані через Приват24

Клієнти можуть оновити свої анкетні дані, увійшовши в "Приват24" та натиснувши на кнопку "Актуалізувати інформацію", далі потрібно дотримуватися нижче наданої інструкції:

  1. Підтвердьте операцію за допомогою ПІН-коду вашої картки.
  2. Заповніть свої особисті дані.
  3. Додайте відповідні документи (за потреби).
  4. Зробіть фотографію документа (якщо необхідно) та заповніть адресу реєстрації та соціальний статус.
  5. Підпишіть анкету.

Варто зазначити, що при оновленні своїх даних українці можуть скористатися додатком "Дія". Після підписання анкети ви отримаєте повідомлення про результат перевірки протягом доби.

Що буде, якщо не оновити дані

Не актуалізовані анкетні дані можуть спричинити тимчасове обмеження банківських операцій згідно з умовами та правилами надання банківських послуг.

Які ліміти переказів на картку встановлені у ПриватБанку

Деякі клієнти фінансової установи можуть навіть не знати про існування певних лімітів. Це може призвести до блокування банківської картки. Тому сайт Pro Гроші вирішив допомогти у цьому питанні, та розповісти про це.

Клієнтам ПриватБанку необхідно знати, що за один раз вони можуть переказати максимум 29 999 гривень. Ця сума не змінюється від того, чи це український, чи закордонний банк.

Також варто розуміти, що ПриватБанк також застосовує тижневі та місячні ліміти в залежності від типу картки та міжнародної платіжної системи (МПС), до якої здійснюється грошовий переказ.

Раніше ми повідомляли, чому клієнтам ПриватБанку блокують рахунки. Також ми писали, де в Україні можна розрахуватися криптовалютою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.