Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Monobank може раптово обмежити користування карткою – що сталося з рахунком клієнта

Розповідаємо, чому Monobank вимушений обмежити користування картками для деяких клієнтів

Фото: Уніан, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Monobank проводить обов'язкові перевірки всіх транзакцій

Фото: Уніан, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Клієнт Monobank розповів про неприємну ситуацію із "заморожуванням" великої суми грошей на його карті.

Детальніше чоловік написав про це на сайті "Мінфін".

За словами клієнта, 19 числа йому прийшло пуш-повідомлення з проханням звернутися в месенджер і надати інформацію щодо операцій за поточний місяць.

"Мене не блокували, транзакцій на момент пуша не було, більше того, після цього пуша – я ще зміг зробити одну транзакцію, але після того як я написав і надав те, що попросили, мені обмежили карту і сказали чекати", - йдеться у відгуку .

Очікування триває вже тиждень і співробітники просять почекати ще, оскільки достеменно ніхто не знає термінів проведення перевірки.

"Я розумію що за перевірка і навіщо вона необхідна, але не змушуйте людей чекати без будь-якої інформації. Гірше нічого немає, ніж чекати на погоду з великою сумою на карті. Я розумію, що я ніяк не пов'язаний з чорнухою і можу надати все, що запитаєте, але мій кейс не беруть у роботу, і коли візьмуть я не знаю", – пояснює клієнт.

Чоловік також згадав схожу ситуацію, яка сталася з ним два роки тому, коли йому не дали зарахувати суму на рахунок та попросили всю необхідну інформацію. Але тоді проблему вирішили дуже швидко та карту розблокували за годину.

Що відповіли у Monobank?

Співробітники банку відреагували на відгук та запевнили, що самі не люблять бюрократію. Але ця перевірка є вимогою Національного банку і її не можна не проводити.

"Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють абсолютно всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам," – пояснили клієнту.

Також служба підтримки Monobank запевнила, що чоловікові особисто напишуть у месенджер для уточнення інформації.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як зняти готівку з карти Monobank і розповідав, які зміни нещодавно запровадила фінустанова.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.