Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта випустила лімітований набір "Винищувачі зла" – скільки коштує (фото)

В компанії повідомили, що новий поштовий набір символізує єдність, силу та віру українців

Фото: Укрпошта, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта запустила в продаж набір "Винищувачі зла"

Фото: Укрпошта, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта підготувала новий унікальний поштовий набір "Винищувачі зла". Так, компанія не лише продемонструвала свою підтримку нашим захисникам, але й нагадала про силу духу та єдність українців.

Про запуск поштового набору повідомили в пресслужбі Укрпошти.


В поштовому наборі Укрпошта втілила ідею давньої мудрості казок про те, що добро завжди перемагає зло. Саме "Винищувачі зла" стали метафорою ставлення людей до викликів сучасності. Набір має нагадувати, що українці мають все необхідне для перемоги – допомогу від близьких, власні сили та віру.

Новий випуск має за мету привернути ще більше уваги до необхідности надати Україні винищувачі F-16, щоб отримати перевагу в небі. В набір входить:

  • аркуш "Винищувачі зла";
  • конверт "Винищувачі зла";
  • картка "Винищувачі зла".

 | Фото: Укрпошта
 | Фото: Укрпошта
 | Фото: Укрпошта

Поштовий набір "Винищувачі зла"

Фото: Укрпошта

Поштовий набір "Винищувачі зла"

Фото: Укрпошта

Поштовий набір "Винищувачі зла"

Фото: Укрпошта

Тираж марок номіналом F+16.00 грн обмежений – всього 600 000 примірників. Кожен, хто обере цей набір, внесе свій внесок у підтримку Збройних Сил та символічно долучиться до великої справи.

Зазначимо, що вартість одного поштового набору становить 172 гривні.

Хто став автором марки "Винищувачі зла"


Оформленням набору займався відомий ілюстратор Максим Паленко. Він став автором великої кількості антивоєнних плакатів.

Терки, які зображені на малюках, стали справжнім хітом. Ілюстратор метафорично зобразив, як українська армія знищує Кремль, який вже давно став символом "Імперії зла".

А ось, образ лицаря у шоломі-тризубі на конверті символізує благородство, міць та бездоганну чесність українських воїнів, які стоять на стражі рідної землі.

Укрпошта затримує видачу поштових марок


Захоплення філателією серед українців – поширене явище, але останнім часом з'явилися труднощі з отриманням поштових марок за спеціальним абонементом. Клієнти Укрпошти почали скаржитися, що їм не надходять сплачені штампи.

Власниця філателістичного абонемента Юлія повідомила, що вже сплатила за кілька випусків марок, але й досі їх не отримала. На скаргу представники Укрпошти відповіли доволі швидко та порекомендували звернутися у відділ, який займається марками.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта запустила акцію, яка дозволить заощаджувати на доставлянні. Також ми писали, що Укрпошта запропонувала зручну функцію для клієнтів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.