Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта обманула філателістів? Клієнти масово поскаржилися на нову проблему

Поштова компанія не може надати своїм клієнтам послуги, хоча вони за це вже отримали гроші

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта не відправляє марки

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Серед українців багато тих, хто захоплюється філателією, яка є одним із найстаріших та найпопулярніших хобі у світі. Для задоволення потреб цих людей та активного залучення нових клієнтів Укрпошта зробила спеціальний абонемент. Проте, останнім часом з'явилися звинувачення в недоставці марок, що призначалися за цим абонементом, що викликало обурення та розчарування.

Скарги від клієнтів Укрпошти почали з'являтися на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Українцям масово не відправляють поштові марки

Філателістичний абонемент – це програма, що пропонує отримувати поштові марки регулярно або періодично за передбаченим планом. Цей абонемент має за мету забезпечити філателістів якісними та різноманітними марками, що стають цінним додатком до їхніх колекцій. Однак все більше українців, які платять за послугу, не отримують своїх марок.

Один із таких випадків недавно згадала Юлія, зазначивши, що вона сплатила за марки 14 липня, а їх ще не отримала. Крім того, після цього, вона знову сплатила за новий випуск марок, який також ще не був доставлений, і незабаром планується ще один випуск за який вона знову буде сплачувати кошти.

Юлія наголосила, що відповідно до її абонементу, Укрпошта повинна відправляти їй марки регулярно, проте цього не відбулося. Вона стверджує, що компанія вже заборгувала їй три набори та запитала, чому Укрпошта продовжує випускати нові марки, коли не може забезпечити їх вчасну доставку.

Скарга клієнта Укрпошти
Скарга клієнта Укрпошти
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Як Укрпошта відреагувала на скарги

Представниця поштової компанії Злата написала Юлії, щоб та звернулася у відділ, який займається марками. Там клієнтці мали б допомогти вирішити питання, проте вона написала, що вже зверталася туди, але їй не відповіли.

Клієнти Укрпошти скаржаться на технічні проблеми

Нещодавно українці зіткнулися з проблемою, яка пов'язана з особистим кабінетом. У своїх скаргах користувачі писали про те, що вони не можуть створювати міжнародні відправлення.

Як зазначили клієнти Укрпошти, їм доводилося тратити кілька годин на безрезультатні спроби створити або редагувати відправлення. На ці скарги представники пошти відповіли, що працюють над усуненням проблем роботи особистого кабінету.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта присвятила нову марку винищувачам F-16. Також ми писали, який мають вигляд і скільки коштують найдорожчі поштові марки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.