Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Знижки на доставку Укрпоштою: яку акцію запустили для українців з 1 серпня

Українці можуть місяць користуватися послугами доставки та платити менший тариф, якщо їм виповнилося 18 років

Фото: УНІАН, adm-km.gov.ua. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала знижки на доставку посилок з 1 серпня

Фото: УНІАН, adm-km.gov.ua. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта запропонувала клієнтам, які володіють платіжною карткою Visa, платити за доставку товарів зі знижкою. Ініціатива має назву "Четвертинка підтримки" і діятиме з 1 до 31 серпня 2023 року.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Розмір знижки на доставку – 25%. Вона автоматично активується за таких умов:

  • клієнт забирає відправлення "Укрпошта Експрес" чи "Укрпошта Стандарт";
  • йому виповнилося 18 років на момент отримання;
  • він оплачує послугу доставки в автоматизованих відділеннях Укрпошти, де працюють POS-термінали, карткою Visa.

Водночас акційна пропозиція не поширюється на плату за повідомлення SMS про вручення, рекомендоване сповіщення про вручення, пересилання переказу післяплати, суму післяплати, зберігання.

"Коли емоції коливаються (бо стрес, бо недосипання, бо перевтома), якась дрібниця здатна збалансувати їх. Навіть якщо йдеться про знижку на доставку. Спільно з Visa ми прагнемо підтримати українців, тож пропонуємо -25% на пересилання відправлень по Україні", – зауважила заступниця генерального директора компанії з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

В акції братимуть участь всі картки Visa, емітовані українськими банками. Тобто ті, в яких перша цифра номера – 4.

Як українцям відстежувати посилку Укрпошти

Процедура відстежування не займає багато часу і сил. Для цього потрібно мати лише індивідуальний трек-номер і кілька хвилин вільного часу. Мова про номерний ключ, який створюється для кожного відправлення окремо. Формати бувають різні залежно від типу посилки. Наприклад, вантажі, що подорожують Україною, мають трек-номер з 13 цифр.

Його можна знайти в накладній, повідомленні SMS чи листі на електронній пошті. З ним варто відкрити офіційний сайт Укрпошти, перейти в розділ "Відстеження" і ввести у поле. Всього за кілька секунд на екрані з’явиться актуальний статус і місцезнаходження посилки.

Терміни доставки також різняться відповідно до регіону і виду транспорту. Мешканцям міст посилки надходять протягом 3-4 днів. В населені пункти, що розташовані по області – впродовж 5 днів. Доставка у віддалені куточки України може зайняти 7 днів.

Для міжнародного вантажу терміни інші. Повітряний транспорт може впоратися із завданням за 14-20 робочих днів, відправка морським або автомобільним шляхом займе від 25 до 30 робочих днів. Не варто виключати елемент несподіванки, адже в дорозі можуть трапитися різні непередбачувані обставини, що затримають отримання посилки.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Укрпошта готується до чергового спецпогашення та розповідав, які марки скоро введуть в обіг. Також ми повідомляли, що клієнти Укрпошти масово поскаржилися на нову проблему.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.