Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Топ-3 перспективних криптовалют для інвестицій – куди варто вкладати гроші

Інвестори часто вагаються вкладати гроші в криптовалюту, адже незрозуміло, чи є той або інший токен перспективним

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наразі є три перспективні токени для інвестицій, які нещодавно з'явилися на ринку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

В сучасному світі криптовалюта є одним з найпопулярніших способів інвестування. Проте багато людей сумніваються, чи варто вкладати свої гроші у токени, адже незрозуміло, які з них мають перспективу до зростання у майбутньому.

Криптовалютний експерт Міхаель ван де Поппе на своїй сторінці у Twitter назвав три токени, які є найперспективнішими для інвесторів.

За його словами, у майбутньому найкраще себе проявити зможуть альткойни, які лише нещодавно з'явилися на ринку.

На які криптовалюти варто звернути увагу?

  • Arbitrum (ARB)

Дана криптовалюта – це рішення для масштабування блокчейн-системи Ethereum другого рівня. Вона використовує оптимістичні зведення для досягнення своєї мети покращення швидкості, масштабованості та економічної ефективності у блокчейн-системі.

Згідно з даними порталу Binance, вартість одного альткойна складає 1,12 долара, а обсяг торгівлі за добу становить 124,98 мільйона доларів. Таким чином можна зазначити, що криптовалюта Arbitrum потроху набирає обертів й у майбутньому може стати хорошим інструментом для заробітку.

  • Aptos (APT)

Цей альткойн, побудований на основі блокчейну Ethereum, пропонує високу швидкість транзакцій та високий рівень безпеки. На відміну від деяких інших криптовалют, де для обробки даних може знадобитися кілька хвилин або навіть годин, транзакції Aptos виконуються всього за кілька секунд.

Наразі ціна одного альткойна становить 7,09 долара, щодо добового обсягу торгівлі, то він складає 93,66 мільйона доларів. Тож інвесторам варто звернути увагу на цю криптовалюту, аби в майбутньому примножити свій прибуток.

  • SUI (SUI)

Проєкт SUI-crypto дозволяє легко розробляти програми. Відмінністю SUI від інших монет є його блокчейн першого рівня з високою затримкою та високою пропускною здатністю.

Актуальна ціна криптовалюти складає 0,68 долара, а обсяг торгівлі за 24 години становить 133,99 мільйона доларів. На думку криптовалютного експерта, цей альткойн в майбутньому непогано себе проявить, тому інвестиції у таку криптовалюту точно будуть гарним рішенням.

Як в Україні хочуть легалізувати крипту?

Якщо в Україні ухвалять законопроєкт "Про віртуальні активи", то держава офіційно отримає можливість оподатковувати операції з криптовалютами.

Очікується, що розмір податку становитиме 18% від інвестиційного прибутку, а розмір військовий збору — 1,5%. Податки сплачуватимуть лише ті інвестори, які отримують прибуток та володіють активами до 365 днів.

Раніше ми розповідали, що крипта з українським корінням стрімко злетіла. Також ми писали, чому у США судяться з Binance та Coinbase. Більше про цифрові гроші читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.