Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Спробувати має кожен – яка головоломка змушує замислитися навіть найвпевненіших

Дані задачі можуть покращити вашу увагу, розвивають інтелектуальні здібності, критичне мислення тощо

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Даний приклад розвʼяже не кожен

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

У світі існує чимало головоломок. Одна з найпопулярніших із сірниками, де необхідно перемістити лише один або декілька з них, аби приклад виявився правильним. Люди витрачають різну кількість часу на такі задачі, але дехто може розвʼязати їх за лічені секунди.

Про це пише сайт Prо Гроші.

У сьогоднішній головоломці перед вами буде приклад з неправильною умовою (перегляньте знову головне фото матеріалу). Необхідно перемістити лише один сірник, аби умова відповідала розвʼязанню. Варто прорахувати всі свої кроки, перш ніж намагатися вирішити головоломку. Важливо не здаватися та дійти до кінця.

Тут треба перемістити лише один сірник. А саме забрати його з вісімки та з мінуса зробити плюс.

Фото: Pro Гроші

Після цього можна помітити, що даний приклад став правильним.

Фото: Pro Гроші

Прикмети, які розповідають, на що не можна витрачати зарплату

Раніше ми вже писали про те, що українські прикмети стосуються того, на що заборонено витрачати зароблені кошти. Такі вірування можуть відрізнятися залежно від регіону. Але основні з них такі:

  • Не варто витрачати всю зарплату в перший день або перший тиждень після отримання.
  • Не слід витрачати всю зарплату на розваги, алкоголь або азартні ігри.
  • Не варто витрачати всю зарплату на подарунки для себе.
  • Не треба витрачати зарплату на погашення боргів або позик, оскільки вважається, що це може привернути більше фінансових проблем і затягнути в коло заборгованості.

Однак зверніть увагу, що такі прикмети лише частина народних традицій. Виходить, що вони не мають наукового обґрунтування, а тому лише вам самим обирати, дослухатися до цих порад чи ні. Якщо ви не вірите в такі прикмети, то можете носити будь-який тип грошей у своїх гаманцях, а зарплату витрачати на що заманеться.

Якщо вас зацікавила дана інформація, то більше ви зможете прочитати в нашому матеріалі.

Як повадки з СРСР сприяють бідності сьогодні

Наприклад, у ті часи люди напрацювали собі звичку – очікування на кращі часи. Це стосується тих самих сервантів, які були зіставленні кришталем. Ним взагалі не користувалися або робили це дуже рідко. Для таких речей чекали особливої нагоди. Але потім, так і не дочекавшись цієї нагоди, ще запакований кришталь передавали дітям.

Також була звичка доїдати все до останньої крихти. Причина цього – дефіцит продуктів. Однак сьогодні потреби доїдати все вже немає. Ба більше, є усвідомлений підхід до харчування без переїдання.

Більше читайте тут.

Раніше ми розповідали, як повернути товар без чека. Також ми публікували поради щодо того, з якими фінансовими навичками можна підвищити успіх у кар'єрі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.