Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Революційний бюджетний смартфон: чим здивує українців Infinix Zero 30 5G (фото)

Пропонуємо докладно розглянути можливості нового смартфону та дізнатися, чому він може зацікавити українців

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Infinix Zero 30 5G незабаром з'явиться в Україні

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Технологічний світ ніколи не стоїть на місці, особливо це стосується смартфонів. Це доводить компанія Infinix, яка представила свою нову інноваційну розробку – смартфон Zero 30 5G. Цей гаджет може вразити користувачів своєю потужністю та можливостями.

Сайт Pro Гроші пропонує розібратися, які характеристики має новий смартфон та скільки він буде коштувати.

Чим здивує смартфон Zero 30 5G

Однією з головних переваг Infinix Zero 30 5G є підтримка зйомки в якості 4K при 60 кадрах в секунду. Насправді цей смартфон від Infinix є одним з найдешевших на ринку, які забезпечують таку вражаючу якість відеозйомки.

Новий смартфон Infinix Zero 30 5G
Новий смартфон Infinix Zero 30 5G
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Основна камера з роздільною здатністю 108 Мп та оптичною стабілізацією дозволяє користувачам отримати чіткі та деталізовані зображення, навіть при поганому освітленні. Цікаво, що здатність знімати відео 4K/60fps доступна не лише на задній, а й на передній камері, яка має роздільну здатність 50 Мп.

Технічні характеристики Zero 30 5G:

  • екран: вигнутий 6,78-дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю FHD+ та 144 Гц;
  • процесор: Dimensity 8020;
  • пам'ять: 12+256 ГБ;
  • батарея: 5 000 мАг зі швидкою зарядкою 68 Вт;
  • камери: основна 108 Мп, ширококутна 13 Мп, допоміжна 2 Мп, фронтальна 50 Мп;
  • операційна система: XOS 13 на базі Android 13

Infinix Zero 30 5G привертає погляд не лише своїми функціями, а й стильним дизайном. Продукт доступний у двох кольорах: золотому та зеленому. Перша модель має задню панель зі скла, а друга – з екошкіри, надаючи смартфону неповторний вигляд.

Скільки коштує Zero 30 5G

Infinix Zero 30 5G вже з 2 вересня можна буде замовити в Індії за доступною ціною всього 300 доларів (11 036 гривень за курсом НБУ). В Україні смартфон з'явиться пізніше.

На який смартфон ще варто звернути увагу

Компанія Xiaomi нещодавно представила смартфон Redmi Note 12 Pro 5G. Гаджет вражає своєю продуктивністю та сучасним дизайном.

Завдяки потужній процесорній системі MediaTek Dimensity 1080 з 6-нанометровою технологією, смартфон демонструє неймовірну продуктивність навіть при великих навантаженнях.

Великий AMOLED-екран з оновленням 120 Гц та роздільною здатністю FHD+ гарантує якісне та насичене зображення. Крім того, смартфон наділили потужною основною камерою Sony IMX766 на 50 Мп з оптичною стабілізацією OIS, що забезпечує відмінну якість знімків навіть при поганому освітленні.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G відзначається гарною репутацією щодо співвідношення якості та ціни. Наприклад, на сайті Comfy модель Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128Gb пропонується за акційною ціною 11 499 гривень. А в магазині Rozetka ви можете знайти цей смартфон за ще більш вигідною вартістю – 10 877 гривень.

Раніше ми повідомляли, чим здивує iPhone 15 Ultra та скільки може коштувати. Також ми писали, як правильно обрати павербанк для смартфона.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.