Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як правильно обрати павербанк для смартфона – топ лайфхаків

Краще не розглядати павербанки з відновленими акумуляторами, адже вони можуть мати меншу довговічність та чимало ризиків

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Необхідно ретельно вивчити відгуки про пристрій

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Майбутня зима може бути досить непростою, адже ворог знову націлений нищити енергетику України. Саме тому українцям варто вже зараз запастися необхідним. Сюди входять і павербанки. Однак варто обирати лише найкращий, а тому слідуйте кільком підказкам.

Про це пише 24 канал.

Визначення пріоритетних технічних характеристик

Ключовий аспект – оцінка його зарядної ємності. Наприклад, 5 000 мАг вистачить для тих, хто хоче заряджати лише один свій смартфон. Якщо ви хочете заряджати навушники, планшет і навіть ноутбук, то зверніть увагу на пристрої з ємністю щонайменше від 10 000 мАг. Вони зможуть заряджати телефон до чотирьох разів чи до 2,5 раза планшет.

Шукаємо портативність і зручність

Зручність павербанка пов'язана з його ємністю. Тобто, якщо більша ємність, то зазвичай і більший розмір вашого пристрою. Ви маєте ретельно вивчити розміри павербанка і порівняти їх з ємністю зарядки, щоб оцінити компроміс.

Інтерфейси для зарядки

Вихідний і вхідний роз'єми для зарядки є важливими факторами, на які слід звертати увагу під час вибору павербанка. Зазвичай павербанки мають вихідний струм 1 ампер (А) або 2,1 А, або їх комбінацію.

Перші підходять для заряджання телефонів, тоді як другі краще підходять для планшетів. В павербанках для зарядки ноутбуків зазвичай використовується вихід 3 А. Вхідний струм коливається від 1 А до 2,4 А, причому вищі значення забезпечують швидше заряджання пристрою і поповнення павербанка.

Перевірте відгуки

Після того, як ви обрали бренд, то необхідно ретельно вивчити відгуки про конкретні моделі павербанків. Слід брати до уваги такі фактори:

  • довговічність;

  • сертифікати безпеки;

  • якість акумулятора.

Рекомендується з обережністю розглядати павербанки з відновленими акумуляторами, оскільки вони можуть мати меншу довговічність і потенційні ризики для безпеки.

Як у Києві готуються до важкої зими

Заступник міського голови Києва Володимир Бондаренко наголошує на тому, що столиця розглядає два сценарії опалювального сезону:

  • стабільна ситуація;
  • нові атаки РФ на енергетичну систему.

Українцям радять зберігати генератори та бути готовими до можливих відключень. Якщо ворожі атаки призведуть до обтяжень енергосистеми, можливі стабілізаційні або превентивні відключення електрики.

Наразі поки важко прогнозувати можливість відключень протягом опалювального сезону. Рішення залежатимуть від стану критичної інфраструктури.

Раніше сайт Pro Гроші вже повідомляв про те, чи буде взимку новий блекаут. Також ми писали, що буде з імпортом та експортом світла в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.