Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Лідер за співвідношенням ціни та якості серед Android: на який смартфон слід звернути увагу

Смартфон від відомої компанії вражає якістю та продуктивністю, які можна отримати за досить доступною ціною

Фото: Unsplash, Xiaomi Perú/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Redmi Note 12 Pro 5G має великий попит серед українців

Фото: Unsplash, Xiaomi Perú/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Відома китайська компанія Xiaomi, попри глобальне подорожчання комплектуючих, продовжує робити якісну та доступну продукцію. Прикладом цього став Redmi Note 12 Pro 5G, який вражає продуктивністю та сучасним дизайном.

Сайт Pro Гроші пропонує дізнатися, чому вищезгаданий смартфон може зацікавити прихильників смартфонів на Android.

Які переваги має Redmi Note 12 Pro 5G

Висока продуктивність та якість екрана

За підтримки потужної процесорної системи MediaTek Dimensity 1080, що працює на 6-нанометровій технології, цей смартфон забезпечує швидку та безперебійну роботу навіть при високих навантаженнях.

Його великий AMOLED-екран з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю FHD+ гарантує чітке та яскраве зображення.


Потужні камери

Redmi Note 12 Pro 5G оснащений фотографічною системою, яка не залишить байдужими любителів якісних фотографій. Основна камера Sony IMX766 на 50 Мп з оптичною стабілізацією OIS забезпечує чудову якість знімків навіть у режимі поганого освітлення.

Redmi Note 12 Pro 5G
Redmi Note 12 Pro 5G
Фото: Xiaomi Perú/Facebook


Велика батарея та швидка зарядка

Смартфон вражає великою батареєю на 5 000 мА/год та швидкою зарядкою потужністю 67W. Це дозволяє швидко підзаряджати пристрій.


Багатофункціональність та зручність

Redmi Note 12 Pro 5G також має інфрачервоний порт, підтримку NFC для мобільних платежів, роз’єм для навушників та підтримку WiFi 6.


Скільки коштує Redmi Note 12 Pro 5G

Смартфон є лідером за співвідношенням ціни і якості. Придбати його можна у багатьох магазинах техніки. Наприклад, в Comfy Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128Gb пропонують за акційною ціною 11 499 гривень. А ось на Rozetka ця модель дещо дешевше – 10 877 гривень.


Як правильно обрати павербанк для смартфона

Майбутня зима може бути важкою для енергетичної системи України. Тому варто заздалегідь підготуватися до холодного періоду, зокрема придбати надійний павербанк. Щоб обрати кращий варіант, варто дотримуватися цих порад:

  • надавайте перевагу моделям від 10 000 мАг і більше;
  • краще обрати той павербанк, який вам буде зручний за вагою та розміром;
  • перевіряйте відгуки на товар, так ви зможете уникнути ненадійних павербанків.

З правильно обраним павербанком ви будете готові до непередбачуваних ситуацій, зберігаючи доступ до зарядки для своїх пристроїв навіть під час можливих вимкнень світла.

Раніше ми повідомляли, яка вартість найпотужнішого смартфона у світі. Також ми писали, що Samsung представила нові гаджети.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.