Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кожному по кишені: топ найдешевших смартфонів на Android (фото)

Розповідаємо, які бюджетні смартфони варто розглянути до придбання у 2023 році та яка їх ціна

Фото: Unsplash, Pinterest, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Бюджетні смартфони здатні виконувати ті ж самі функції, що й дорожчі аналоги

Фото: Unsplash, Pinterest, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Смартфони – невіднятна частина роботи та побуту у 21 столітті. Вони розумні, зручні, легкі у використанні та містять усі можливі функції, про які можна було лише мріяти на початку 2000-х. Однак за технології потрібно платити відповідну ціну, і часто вона є зависокою для середньостатистичного покупця.

Pro Гроші зробили підбірку найдешевших смартфонів на Android у 2023 році.

Google Pixel 7a

Кращий бюджетний смартфон на Android
Кращий бюджетний смартфон на Android
Фото: Pinterest

У цьому дешевому телефоні на Android все зводиться до балансу. Стартова ціна Pixel 7a становить лише 16 000 грн, але завдяки таким характеристикам як чіпсет Google Tensor G2 (той самий процесор, що й у дорожчому Pixel 7 Pro), чудовій тактильній обробці та камері, яка конкурує з деякими з найкращих телефонів Android, які можна купити за ці гроші, Pixel 7a пропонує справді чудове співвідношення ціна/якість.

Samsung Galaxy A54 5G

Кращий дешевий Galaxy
Кращий дешевий Galaxy
Фото: Pinterest

Samsung Galaxy A54 може похвалитися типово яскравим 6,4-дюймовим AMOLED-екраном з частотою оновлення 120 Гц, ультраефективним восьмиядерним процесором Exynos 1380, великим акумулятором на 5000 мА-ч і 6 ГБ оперативної пам'яті з можливістю зберігання 128 ГБ. Камера також має чудове програмне забезпечення: основний об'єктив на 50 Мп і селфі-камера на 32 Мп. Ціна стартує від 14 000 грн.

OnePlus Nord 30 CE lite 5G

Кращий Android смартфон за параметром – дизайн
Кращий Android смартфон за параметром – дизайн
Фото: Pinterest

OnePlus стабільно працює, як телефон за вдвічі вищою ціною, завдяки таким характеристикам, як процесор Snapdragon 695 5G, 8 ГБ оперативної пам'яті та навіть 64 ГБ розширюваної пам'яті з коробки. Крім того, він має AMOLED-дисплей на передній панелі, що є незвичним для телефонів цього цінового діапазону. Nord 30 CE lite 5G можна придбати за 12 000 грн.

Samsung Galaxy A32

Кращий Android до 300 доларів
Кращий Android до 300 доларів
Фото: Pinterest

Смартфон знаходиться в середньому ціновому діапазоні серед більш доступних телефонів Galaxy від Samsung, і він неодмінно повинен бути у вашому полі зору. Телефон можна придбати всього за 7 000 грн. Серцем Galaxy A32 5G є його 48-мегапіксельна основна камера, і фотографії, зроблені за допомогою неї, чудової якості, попри те, що ви могли б очікувати за цю ціну. На них багато деталей, хороший динамічний діапазон і яскраві кольори.

Samsung Galaxy A13 5G

Кращий Android до 200 доларів
Кращий Android до 200 доларів
Фото: Pinterest

Як і від будь-якого телефону вартістю менше ніж 6 000 грн, від Galaxy A13 5G не варто очікувати чогось надзвичайного. Хоча процесор чудово підходить для перегляду соціальних мереж, вебсторінок або спілкування з друзями, він не дуже потужний для ігор. Звичайно, прості 2D-ігри, такі як Angry Birds, будуть працювати без проблем, але щось більш графічно насичене запускатиметься погано (або не запускатиметься взагалі).

Китай здивував світ дешевим аналогом iPhone 14 Pro

Realme C51, який нещодавно з'явився на вітринах магазинів, готується скласти конкуренцію передовим телефонам від Apple. Хоча його ціна складає близько 5 000 грн за версію з 4 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ внутрішньої пам'яті, поєднання дизайну з передовими технологіями дає йому шанс у боротьбі.

За даними інсайдерів, Realme C51 має прямокутний дизайн з вирізом під фронтальну камеру у формі "краплі". Також відомо, що пристрій оснащений функцією Mini Capsule, подібною до функції Dynamic Island, яка присутня в iPhone 14 Pro і 14 Pro Max.

Раніше ми писали, що собою являють кращі смартфони 2023 року. Також ми повідомляли, які телефони від Samsung готові скласти конкуренцію майбутньому iPhone 15 Pro.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.