Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple готує кардинальні зміни? Чим здивує iPhone 15 Ultra та скільки може коштувати

Apple представить гаджети лише у вересні, але інсайдери вже викрили головні новинки у смартфонах

Фото: скриншот, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Apple представить iPhone 15 Ultra вже у вересні

Фото: скриншот, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У вересні компанія Apple представить свої нові смартфони. Чекаючи прем'єри п'ятнадцятого покоління iPhone, інсайдери активно обговорюють потенційні нововведення та функції, які може мати ця модель. Останні витоки інформації вказують на те, що iPhone 15 Ultra стане найпотужнішим представником цієї серії, надаючи користувачам вражаючий набір характеристик та змін.

Про те, що може бути в новому смартфоні, написали в ТОнеТО.

Які технічні характеристики будуть в iPhone 15 Ultra

Камера iPhone 15 Ultra дозволить використовувати значно більший зум
Камера iPhone 15 Ultra дозволить використовувати значно більший зум
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Одним з головних нововведень буде впровадження нового 3-нм чипсета, що значно підвищить продуктивність та енергоефективність пристрою.

Компанія Apple у новому смартфоні вирішила використати порт USB Type C, замість звичайного Lightning. Це змінить зовнішній вигляд портів та надасть більше універсальності користувачам при підключенні різних пристроїв.

Однак, однією з найбільших особливостей нового iPhone 15 Ultra буде його камера. Очікується, що смартфон отримає камеру з роздільною здатністю 48 МП та перископною структурою, що дозволить використовувати значно більший зум під час фотографування. Це відкриє нові можливості для фотографів та фанатів мобільної фотографії, дозволяючи зафіксувати навіть найдрібніші деталі з вражаючою чіткістю.

Як буде виглядати iPhone 15 Ultra

У вересні Apple представить новий смартфон
У вересні Apple представить новий смартфон
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Дизайн iPhone 15 Ultra також привертає увагу. Згідно з інформацією, нова модель отримає корпус з титану. Це сподобається багатьом, адже смартфон буде легшим та одночасно міцнішим. Зазнає змін і рамка екрана, вона стане вужчою.

Помітним покращенням є також величезний діапазон кольорів, які будуть доступні для iPhone 15 Ultra. Нові відтінки, такі як темно-червоний, коричневий, темно-бордовий та, можливо, яскравий малиновий додадуть різноманітності та вибору для користувачів.

Скільки буде коштувати iPhone 15 Ultra

Щодо ціни, то наразі складно про це говорити. Але є припущення, що iPhone 15 Ultra може коштувати від $1 299 до $1 799, в залежності від конфігурації та обсягу пам'яті.

Apple готується до ребрендингу

Apple готується до презентації нових смартфонів і це викликало хвилю обговорень про майбутні флагмани iPhone 15. За інформацією інсайдерів, компанія може відмовитися від індексу Pro Max на користь Ultra.

Інсайдери вже раніше говорили про зміну назви преміальної версії iPhone. Ці доповіді з'явилися ще у 2022 році, і вони були підтверджені такими впливовими особистостями як Марк Гурман і Мінґ-Чі Куо. Хоча чутки згасли, перед вересневою презентацією знову з'явилася інформація про перейменування.

Раніше сайт Pro Гроші розбирався, скільки коштують базові підписки від Apple. Також ми повідомляли, що на аукціон виставили вінтажний продукт від Apple.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.