Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Промінь світла на криптовалютному ринку? Що може статися з біткоїном у жовтні

До середини жовтня можливе покращення для біткоїна, хоча серпень був одним із найгірших місяців для криптовалютного ринку за останній рік

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Криптовалюта біткоїн може подорожчати на 9% у жовтні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Станом на 18 вересня біткоїн коштує 27 379 доларів. Прогнози дають надію інвесторам на невелике зростання курсу в жовтні, хоча воно може виявитися короткостроковим. Але до низького порогу у 25 000 доларів флагманська цифрова валюта впасти не повинна.

Такі дані наводить аналітична платформа CoinCodex.

Згідно з алгоритмом прогнозування вартості криптовалют, до 13 жовтня курс біткоїна може вирости й сягнути 28 435 доларів. Враховуючи нинішню ціну за один ВТС, прогноз говорить про дорожчання на 9% менш ніж за місяць.

Але на платформі CoinCodex можна дивитися орієнтовні показники не лише на 30 днів вперед, але й на інші часові періоди. Очікується, що до 30 вересня біткоїн може коштувати ще більше – 31 139 доларів, тобто курс виросте на 20%. Водночас аналітики впевнені, що це буде короткострокове зростання, бо вже 31 жовтня вартість флагмана криптовалютного ринку може опуститися до позначки 27 205 доларів.

Прогноз курсу біткоїна на місяць вперед
Прогноз курсу біткоїна на місяць вперед
Фото: CoinCodex

Подібні курсові коливання не є чимось дивним для біткоїна. Наприклад, ще на початку минулого тижня ВТС вперше за 3 місяці обвалився нижче 25 000 доларів. А станом на 18 вересня вже готується до зростання. Інвесторам потрібно діяти обережно та не довіряти надто позитивним прогнозам, інакше можна втратити великі суми на коливаннях курсу.

Яка криптовалюта виросла в ціні на початку вересня

Раніше ми розповідали, що деякі цифрові валюти значно подорожчали в перший тиждень вересня. Тобто вони стали більш перспективними для вкладників, оскільки можуть з часом принести хороші заробітки. Йдеться про такі активи:

  • Loom Network (LOOM);
  • CyberConnect (CYBER);
  • ssv.network (SSV);
  • Galxe (GAL);
  • Voyager Token (VGX).

Найбільший приріст відбувся в CYBER. На початку місяця токен коштував майже 16 доларів, але наразі вартість впала до 5 доларів. Це також одна з найстабільніших валют, бо після різкого злету не відбувалося значних коливань курсу.

Ціна на LOOM почала рости 10 вересня і відтоді не опускалася до критичних позначок. Місячний приріст становить майже 19%, а вартість станом на 18 вересня – 0,045 дол. SSV також піднялася і коштує 17 доларів проти 13 доларів на початку місяця. Приріст курсу дорівнює 15%.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що інвестори непогано заробили та розповідав, яка крипта найбільше подорожчала за тиждень. Також ми повідомляли, який рік стане фінальним для видобутку BTC.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.