Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Темні часи для крипти закінчилися? Які 5 активів вразили курсом у вересні

Кілька цифрових монет за останні 7 днів продемонстрували зростання, що говорить про їхню перспективність у вересні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У вересні деяка криптовалюта спіймала висхідний тренд

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

На криптовалютному ринку основна увага зосереджена на біткоїні та його курсових коливаннях. Але флагман не єдиний може бути цікавий інвесторам, особливо з огляду його різкого падіння влітку. Деякі цифрові монети демонструють стабільний ріст показників і можуть стати перспективними для заробітку у вересні.

Сайт Pro Гроші розповідає, які 5 криптоактивів значно виросли в ціні за останні 7 днів.

Поки біткоїн не може впоратися з кризою, інші цифрові валюти почувають себе краще. Відповідно до даних моніторингового сервісу Coin Market Cap, у вересні курс оновили в бік дорожчання такі токени:

  • Loom Network (LOOM);
  • CyberConnect (CYBER);
  • ssv.network (SSV);
  • Galxe (GAL);
  • Voyager Token (VGX).

Найбільший приріст відбувся в CYBER – 192,61% за місяць та 12,60% за останні 24 години. Це найперша та найбільша соціальна мережа web3, яка надає користувачам можливість володіти своєю цифровою ідентифікацією, вмістом, зв’язками та взаємодіями. Станом на ранок 12 вересня CyberConnect коштує 5,32 дол.

Ріст CyberConnect за останні 24 години
Ріст CyberConnect за останні 24 години
Фото: Coin Market Cap

Курс LOOM виріс на 9,90% за тиждень, котирування становлять 0,042 дол. SSV піднявся на 7,70%, один токен коштує 14,54 дол. З валютою GAL відбувся дивний стрибок вночі: котирування виросли одразу на 856% у період між 3 і 4 годинами ранку. Актив можна придбати за 1,17 дол., тижневий ріст – 4,99%. Коливання показників VGX також дуже нестабільні: +5,55% у тижневому діапазоні та +127,42% за 24 години. Вартість Voyager Token – 0,13 дол.

Курс LOOM
Курс SSV | Фото: Coin Market Cap
Курс GAL | Фото: Coin Market Cap
Курс VGX | Фото: Coin Market Cap

Курс LOOM

Курс SSV

Фото: Coin Market Cap

Курс GAL

Фото: Coin Market Cap

Курс VGX

Фото: Coin Market Cap

Що відбувається з біткоїном

Флагман криптовалютного ринку сильно просів у серпні. Ще на початку місяця курс був вищим 30 000 дол., різке падіння відбулося після 15 числа. За місяць біткоїн подешевшав на 12,36% і станом на 12 вересня коштує 25 730 дол.

Попри те, що головна цифрова валюта світу перебуває у нестабільному положенні, експерти не втрачають надію на висхідний тренд. Існує ймовірність, що утримання поточного рівня спровокує відскок, який призведе BTC до прориву рівня опору. Після цього курс може стрибнути до позначки 30 000 дол. і зупинитися.

За іншим сценарієм, біткоїн впаде до наступної позначки на рівні 23 500 дол., а згодом ще нижче – до 20 000 дол. Якщо аналіз попередніх циклів виявиться вірним, то цей період стане чудовою можливістю для покупки. Але й небезпечним з огляду на низхідний тренд.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що біткоїн опинився серед найгірших активів серпня і розповідав, що сталося на ринку крипти. Також ми повідомляли, де в Україні можна розрахуватися криптовалютою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.