Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple готується до ребрендингу? Що може змінитися у майбутніх iPhone 15

Інсайдерські новини свідчать про те, що всесвітньо відома компанія восени представить смартфони з новими назвами

Фото: Pixabay, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

Apple відмовилася від iPhone 15 Pro Max

Фото: Pixabay, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

Компанія Apple активно готується до презентації своїх нових смартфонів. На тлі цього виникла нова хвиля обговорень щодо майбутніх флагманів у серії iPhone 15. Деякі інсайдери запевняють, що компанія позбудеться індексу Pro Max на користь Ultra.

Про це повідомляє технічний кореспондент Bloomberg Марк Гурман.

Зазначається, що ця інформація не є новою, оскільки вже у 2022 році в ЗМІ почали з'являтися доповіді про наміри Apple змінити іменування преміальної версії iPhone. Про це також повідомляли ряд впливових інсайдерів, таких як Марк Гурман і Мінґ-Чі Куо. Здавалося, що чутки заглухли, але з наближенням вересневої презентації компанії знову з'явилася інформація про ребрендинг.

Цікаво, що інсайдер не розголошує деталі переходу від Pro Max до Ultra, проте наголосив, що цю інформацію підтвердили кілька незалежних джерел.

Готовність Apple до ребрендингу своєї продукції

З історії компанії відомо, що Apple неодноразово змінювала назви своїх продуктів на етапі їхнього розвитку. Це може пояснити появу та зникнення чуток про перейменування смартфона на iPhone 15 Ultra. Наприклад, до випуску AirPods Max усі очікували, що навушники отримають назву AirPods Studio, а операційна система для Vision Pro спочатку позначалася як xrOS, але після анонсу AR-гарнітури перейменувалася на visionOS.

Коли відбудеться анонс нових гаджетів

Очікується, що офіційний анонс серії iPhone 15 відбудеться восени 2023 року. Головною особливістю версії Ultra, за поширеними чутками, стане використання перископічного об'єктива із шестикратним оптичним зумом. Це може значно підвищити якість фотографій та відеозаписів, дозволяючи користувачам наближати об'єкти без втрати деталей.

Який зі смартфонів Apple найдорожчий у світі

Найдорожчим смартфоном вважається Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond. Гаджет з рідкісним рожевим діамантом, який вкраплений на задній панелі, коштує 48,5 мільйона доларів. Варто також зазначити, що ця версія iPhone 6 була випущена в обмеженій кількості.

Раніше ми повідомляли, скільки коштують найбезпечніші смартфони 2023 року. Також ми писали, що українці можуть безплатно встановити на iPhone нову iOS 17.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.