Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple зважилася на кардинальний крок: чим здивують фанів iPhone

Пояснюємо, яке оновлення компанія Apple готує для iPhone 15 Pro

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Стало відомо, як буде виглядати iPhone 15 Pro

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Поки що в мережі активно поширюються чутки, що Apple підвищить ціну на найдорожчу версію iPhone – модель 15 Pro Max, з'явилася інформація про нові кардинальні зміни у флагманських смартфонах компанії. Так, очікується, що, починаючи з лінійки iPhone 15, зникне звичний золотий корпус Pro-моделей.

За інформації 9to5Mac, корпус гаджета виконають у кольорі Titan Grey (титаново-сірий).

Зазначається, що цей перехід збігається з переходом Apple від нержавіючої сталі до титану в рамах нових "прошок". Нове забарвлення буде із суміші між "яскравістю сріблястого та глибиною чорного".

Таким буде iPhone 15 Pro у новому кольорі

Також очікується, що Deep Purple (фіолетову) замінять на "прошках" темно-сині" кольори. Водночас дешевші iPhone 15 і 15 Plus, як очікується, вийдуть у чорному, зеленому, синьому, жовтому та рожевому кольорах.

Більше грошей на iPhone

Нині поточну модель 14 Pro Max можна купити за, приблизно, 1099 доларів (близько 40 000 грн), але в США та за кордоном покупка може коштувати ще дорожче.

iPhone 15 Pro Max ще навіть не представили шанувальникам Apple, але чутки про те, ця модель подорожчає у рази, циркулювала ще з 2022 року.

Основна відмінність iPhone 15 Pro Max від 15 Pro полягатиме в наявності перископічного об'єктива зі зумом 5X або 6X. Існуючі моделі iPhone мають лише триразове зум, тому новий смартфон буде легко обходити попередників за рахунок вражаючої якості фото і відео.

Який із смартфонів Apple найдорожчий у світі

Першість утримує Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond. Гаджет з рідким рожевим діамантом, який вкраплений на задній панелі, коштує 48,5 мільйонів доларів.

Примітно, що цю версію iPhone 6 було випущено в обмеженій кількості.

Рідкісні кросівки від Apple за ціною люксового авто

Наприкінці липня на аукціоні виявилися рідкісні кросівки Apple Sneakers родом із 90-х років. Під час торгів за них запропонували більше 50 000 доларів. Ці кросівки випустили на базі Apple Computer з акцентованими кольорами попереднього логотипа компанії.

Кросівки свого часу не потрапили до масового виробництва, було випущено лише обмежену партію взуття. Вона стала популярним предметом серед колекціонерів та людей, які цінують історію Apple та її вплив на сучасну технологічну індустрію.

Раніше ми розповідали, за скільки можна купити з найбезпечніші смартфони 2023 року. Ще ми писали, які смартфони вже конкурують із продукцією Apple.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.