Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ворожки добралися до OLX – скільки хочуть за послуги та що пропонують (фото)

Оголошень про послуги ворожок чимало в соціальних мережах, але особливо багато їх на порталі OLX, де українцям пропонують розв'язання всіх проблем

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Послуги ворожок і тарологів на OLX

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ворожки, тарологи, астрологи, білі та чорні маги – яких лише "підприємців" немає в Україні. Вони пропонують клієнтам різноманітні послуги з передбачення майбутнього, аналізу особистості, надання порад тощо. Та обіцяють, що допоможуть розв'язати будь-які проблеми. Вартість залежить від специфіки діяльності та складності завдання. Але скільки б не коштували послуги ворожок, у них завжди будуть клієнти.

Сайт Pro Гроші розповідає, які послуги вони пропонують на сайті оголошень OLX та скільки беруть за "допомогу".

Товари для ворожіння та передбачення

Дуже багато пропозицій щодо продажу товарів, пов’язаних з магічними ритуалами. Продавці не рекламують так власні послуги, тож невідомо, чи дійсно колоди карт Таро, кришталеві кулі та інші предмети "заряджені енергією світла та зцілення".

Що дійсно правда, то це менша ціна товарів, ніж у спеціалізованих магазинах. Більшість речей вживані, але можна відшукати й нові. Наприклад, так звана магічна куля діаметром 10 см, що націлена на медитативні практики та осяяння приміщення чарами, коштує 1 650 грн.

Магічна куля для медитацій
Магічна куля для медитацій
Фото: OLX

Карти Таро Райдера Вейта з особистої колекції можна придбати за 500 грн. Власниця запевняє, що вони:

  • універсальні для будь-яких типів розкладу;
  • глибоко аналізують відносини між людьми;
  • розбирають архетипи особистості (психологічний портрет, емоції, стан, думки, страхи тощо);
  • вказують на проблемні аспекти та можуть опрацювати негативні емоції;
  • аналізують фінанси, роботу, міграцію, переїзд та інші напрямки.

Іншими словами, не потрібно звертатися по допомогу та консультацію професійних фахівців, адже існує колода Таро Райдера Вейта, яка розкладе все життя "по полицях".

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Карти Таро Райдера Вейта

Фото: OLX

Карти Таро Райдера Вейта

Фото: OLX

Карти Таро Райдера Вейта

Фото: OLX

Якщо не хочете особисто звертатися за допомогою до ворожок, можете придбати воскові магічні свічки для ритуалів та обрядів на всі випадки життя. Вони призначені для здоров’я, фінансів, кохання, привороту, відвороту від пияцтва, зради тощо. Коштують приблизно 200 грн за штуку.

Свічки для обрядів
Свічки для обрядів
Фото: OLX

Для надто самостійних і впевнених у власних магічних здібностях існують спіритичні дошки та скатертини для ворожіння. Це спеціальні дерев’яні та тканинні поверхні з нанесеними на них символами, за допомогою яких духи мають передавати повідомлення учасникам сеансів. Дошку можна придбати за 330 грн, а скатертину – за 314 грн.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Спіритичні дошки та скатертини

Фото: OLX

Спіритичні дошки та скатертини

Фото: OLX

Спіритичні дошки та скатертини

Фото: OLX

Спіритичні дошки та скатертини

Фото: OLX

Послуги ворожок, астрологів і картографів

Охочим отримати повний розбір своєї матриці долі пропонують консультацію з питань фінансів, особистих стосунків, призначення душі та ін. В оголошені сказано, що всі практики – це інструмент для самопізнання, а не передбачення майбутнього чи ворожіння. Водночас за датою народження клієнтам обіцяють:

  • навчити, як прожити поточний період максимально ефективно та гармонійно – 300 грн;
  • допомогти підвищити дохід, знайти сховані таланти – 700 грн;
  • відшукати три призначення душі – 400 грн;
  • розробити дитячу матрицю долі (сильні та слабкі сторони, страхи та блоки) – 800 грн;
  • виявити сильні сторони та ресурси, закладені з народження, здійснити кармічні відпрацювання, дати рекомендації щодо розвитку відносин – 1 000 грн.

Консультації для самопізнання
Консультації для самопізнання
Фото: Скриншот: Pro Гроші

На OLX можна замовити ворожіння на майбутнє та відповіді на особисті питання. Консультації тривають лише телефоном, тож розповсюджуються на всю Україну. Дівчина оперує картами Таро і за 650 грн може відповісти на будь-які запити. Водночас дешевше замовити розклад на картах в іншої ворожки з Києва, яка пропонує свої послуги всього за 200 грн.

Якщо не хочете зв’язуватися з картами, існують альтернативні варіанти. Наприклад, ворожіння на кавовій гущі. Виконавець запевнив, що за допомогою методу можна дізнатися цікаві факти про своє життя та визначити потенційне майбутнє. А значить – є шанс його змінити та покращити. Коштує послуга 2 500 грн.

Ворожіння на кавовій гущі
Ворожіння на кавовій гущі
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Консультація професійного нумеролога коштує на OLX близько 2 000 грн. За такі гроші клієнт отримає розмову по відеозв’язку та відповіді на питання щодо складних життєвих ситуацій, призначення у житті, руйнівних програм, реалізації талантів, фінансів, блоків, карми, активації енергії тощо. Водночас повний розбір дати народження за методом матриці долі коштує 4 000 грн за 3 години роботи.

Послуги нумеролога
Послуги нумеролога
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Охочим отримати персональну карту Бодіграфа пропонують сеанси самопізнання та саморозвитку свідомості. Ця карта видається на основі складних розрахунків і часу/місця/дати народження. Клієнтам обіцяють, що Бодіграф може направити людину коректним життєвим шляхом за темами особистого життя/кар'єри/здоров'я/харчування. Як уточнив виконавець, він має багатий досвід із хіромантії, ворожіння на картах, психотерапевтичних консультацій тощо. Його прайс такий:

  • експрес розбір (пробний) – 500 грн;
  • розбір основних талантів за карткою – 800 грн;
  • повний розбір персональної карти Бодіграфа – 1500 грн.

Читання карти Бодіграфа
Читання карти Бодіграфа
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Раніше сайт Pro Гроші писав про найдорожчі породи собак, які продають на OLX. Також ми повідомляли, яку квартиру можна купити на OLX за 5 000 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.