Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найдорожчі породи собак, які продають на OLX – ціни "кусаються" (фото)

На сайтах оголошень чимало пропозицій про купівлю собак рідкісних порід, але ціни на тварин вражають

Фото: OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дорогі породи собак на порталі OLX

Фото: OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Хтось, маючи бажання завести домашнього улюбленця, шукає його у притулках чи поміж знайомих. А дехто купує за великі гроші в мережі Інтернет, якщо порода рідкісна. На порталах оголошень чимало пропозицій від власників, які лише за 5 000 доларів готові віддати цуценя.

Сайт Pro Гроші розповідає, які найдорожчі породи собак продають на OLX.

Зміст
1.Екстра померанський шпіц
2.Американський буллі
3.Корейський мальтіпу
4.Французький бульдог
5.Цвергпінчер
6.Англійський кокер-спаніель

Екстра померанський шпіц

Ці мініатюрні собаки вирізняються чарівним зовнішнім виглядом і привітним характером. У Дарницькому районі Києва пропонують малечу вагою всього 1,5 кг з низькими лапками, кремово-білим забарвленням та густою шерстю. Завезли з Таїланду, але в наявності всі документи, адаптовані для України. Ціна такого цуценяти – 200 000 грн.

Екстра померанські шпіци зазвичай не виростають у висоту більше ніж 22 см. Невеликі розміри роблять їх чудовими компаньйонами для людей, які проживають у квартирах з обмеженим простором. Шерсть потребує регулярного догляду і розчісування.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Екстра померанський шпіц

Фото: OLX

Екстра померанський шпіц

Фото: OLX

Екстра померанський шпіц

Фото: OLX

Американський буллі

У Дергачах Харківської області продають піт-бультер'єра 2022 року народження (30 грудня). Власники зазначили, що собака вакцинована та чіпована, перевірена на генетичні захворювання, має офіційний міжнародний паспорт. Батьків привезли зі Сполучених Штатів Америки. Ціна собаки – 191 000 грн (4 800 євро).

Це порода з вражаючими фізичними характеристиками та особливим характером. Американські буллі відзначаються масивною, мускулистою будовою тіла, сильним каркасом грудей. Водночас це віддані собаки з розвиненим захисним та охоронним інстинктом, що робить їх ефективними сторожами.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Американський буллі

Фото: OLX

Американський буллі

Фото: OLX

Корейський мальтіпу

Цуценя продають в Оболонському районі Києва за 184 000 грн (5 000 доларів). Це дівчинка мікро розміру, щеплена та чіпована. Порода поєднує характеристики мальтійської болонки та пуделя. Мальтіпу мають хвилясту довгу шерсть, яка надає їм пухнастий вигляд. Покриття вимагає регулярного догляду для уникнення сплутання. Шерсть зазвичай гіпоалергенна, що робить собак хорошими компаньйонами для людей з алергією.

Порода відома своєю дружелюбністю та лагідним характером. Зазвичай добре піддається дресируванню. Мальтіпу пристосований до життя у квартирі, не потребує багато фізичної активності, здатен задовольнити потреби в русі за допомогою коротких прогулянок в приміщенні.

Корейський мальтіпу
Корейський мальтіпу
Фото: OLX

Французький бульдог

Купити цуценя цієї породи можна в Шостці Сумської області. Це дівчинка мініатюрного розміру, народилася 3 листопада 2022 року. Має плямисту шерсть. За словами продавця, тестів не проводили. Ціна – 295 000 грн (8 000 доларів).

Французькі бульдоги мають характерну коротку мордочку, округлі очі та великі, приплюснуті вуха. Їхнє тіло кругле, масивне та з короткими лапами. Вони дуже лагідні, дружелюбні та привітні, характеризуються доброзичливим ставленням до дітей.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Французький бульдог

Фото: OLX

Французький бульдог

Фото: OLX

Французький бульдог

Фото: OLX

Цвергпінчер

Цуценя продають у Чернігові, йому всього 2 місяці. Хлопчик вакцинований та має ветеринарний паспорт, а коштує 184 000 грн (5 000 доларів). По іншому породу ще називають карликовий пінчер. Ці невеликі собаки зазвичай важать від 3,5 до 5,5 кг, мають висоту від 25 до 32 см.

Цвергпінчери відомі жвавим та енергійним темпераментом. Вони активні, потребують достатньої фізичної та розумової стимуляції, швидко вивчають нові команди та трюки. Мають сильний характер, можуть бути недовірливими до незнайомих людей, тому соціалізація з молодого віку дуже важлива.

Цвергпінчер
Цвергпінчер
Фото: OLX

Англійський кокер-спаніель

У Львові продають дівчинку 2023 року народження (27 квітня). Вона вакцинована та має паспорт. Як уточнили власники, навіть їсть домашню їжу. Окрас шерсті – світло-коричневий. Коштує цуценя 184 000 грн (5 000 доларів).

Це привітні собаки, які відмінно ладнають з дітьми та іншими домашніми тваринами. Мають високий рівень інтелекту і добре вчаться, характеризуються підвищеною енергійністю та активністю. У кокер-спанієля чудовий нюх, тому цю породу використовують для полювання та роботи в рядах службових собак. Вони можуть виявляти запахи та відстежувати сліди з вражаючою точністю.

Англійський кокер спаніель
Англійський кокер спаніель
Фото: OLX

Раніше сайт Pro Гроші писав, за вигул яких порід собак можна отримати покарання. Також ми повідомляли, скільки доведеться витрачати на собаку щомісяця.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.