Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Для швидких і безпечних переказів: Visa і Mastercard розроблять технологію криптотранзакцій

Стартап отримав фінансування від інвестиційної компанії GEM Digital Limited

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Стартап отримав 100 млн доларів фінансування

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Платіжні компанії Visa і Mastercard у партнерстві зі стартапом MinePlex розроблять технологію проведення криптотранзакцій.

Про це йдеться у пресрелізі MinePlex.

Там зазначено, що стартап уже отримав фінансування в розмірі 100 млн доларів від інвестиційної компанії GEM Digital Limited.

Фінансування використають для сприяння глобальному проникненню екосистеми MinePlex і розвитку нових банківських технологій.

"MinePlex Banking — флагманський продукт компанії — незабаром дозволить мільйонам користувачів здійснювати швидкі та безпечні цифрові транзакції за допомогою банківських карт, мобільних додатків і криптовалют", − сказано у пресрелізі.

У квітні 2022 року MinePlex запустив службу CrossFi під назвою MinePlex.Finance для поєднання цифрових активів і популярних фіатних валют. Новий застосунок дозволяє користувачам здійснювати перекази, зберігати цифрові активи та витрачати кошти.

MinePlex також має намір розпочати еквайринг CrossFi через співпрацю з картками MasterCard і Visa пізніше цього року, що дозволить приймати криптовалюти USDT, BTC, ETH і TRON. Еквайринг буде доступним онлайн і через POS-термінали на основі платформи обробки MinePlex.

Компанія також оптимізує свою програму випуску карток, щоб додати міжнародну підтримку кількох карток і різні способи оплати в гаманець MinePlex.

Нагадаємо, у вересні український банк Unex Bank, компанія Mastercard та фінтех-стартап Weld Money запустили першу в Україні криптовалютну платіжну картку weld, яка дозволяє розраховуватися криптовалютою за товари та послуги всюди, де доступні безготівкові оплати.

Також ми писали, що відтепер власники автомобілів та за сумісництвом – криптовалюти, можуть оплатити купівлю пального за допомогою інструмента Binance Pay.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.