Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Вільна каса" вже в жовтні: McDonald's у Києві повністю відкриється

Стало відомо, коли у Києві повноцінно запрацює McDonald's

Фото: McDonald's; Колаж: Pro Гроші

Стало відомо, коли запрацює McDonald's

Фото: McDonald's; Колаж: Pro Гроші

У Києві з 27 вересня відновили роботу ще сім ресторанів McDonald’s. Тепер кур'єри почали доставляти їжу і на правий берег. Однак багатьох цікавить питання – коли ж ресторани запрацюють у звичному режимі?

Pro Гроші розповідає, що наразі відомо про відкриття мережі.

Коли запрацюють зали чи МакДрайв?

У McDonald’s заявили, що вже на початку жовтня можна буде відвідати відкриті заклади, скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами, пише РБК-Україна.

Зали працюватимуть з 9:00 до 20:00 та закриватимуться на час повітряної тривоги.

Наразі ж McDonald’s працює тільки на доставку через Glovo.

Чи відкриються ресторани в інших містах України?

Як пише видання, посилаючись на заяву компанії, заклади відкриють, але команді McDonald’s ще треба підготувати приміщення та враховувати безпекову ситуацію в тому чи іншому місті.

Окрім того, наголошують у McDonald’s, "відновлення роботи ресторанів – це тривалий процес треба перезапустити великі виробничі процеси, налагодити постачання".

Тому конкретні дати відкриття ресторанів у інших містах в компанії поки не називають. Так само, як і не називають дати відновлення роботи інших McDonald’s у столиці.

"З 20 вересня ми почали поетапно відкривати заклади в Києві та на західній Україні, які зачинилися 24 лютого. Але відновлення роботи ресторанів займає час. Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках", - радять українцям у компанії.

Довгоочікуване відкриття McDonald’s

Три ресторани McDonald's відкрили у Києві на доставку вже 20 вересня. Інші заклади відкриватимуть згодом і поступово.

Першими запрацювали McDelivery у трьох ресторанах Києва – на проспекті Бажана, 3в (м. Харківська) на вул. Гришка, 7, (м. Позняки) та на проспекті Гагаріна, 2а (Дарниця).

Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Така новини викликала неабиякий ажіотаж у мережі, тож ми зробили підбірку, як соцмережі відреагували на відкриття McDonald’s.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.