Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Відправляти посилки Укрпоштою небезпечно? На що масово скаржаться клієнти

Розлючена клієнтка повідомила, що буде всім рекомендувати обходити стороною Укрпошту

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Українка поскаржилася на роботу Укрпошти

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" пропонує своїм клієнтам відправляти та отримувати посилки не лише всередині країни, але й за її межами. Проте саме з міжнародним відправленням найчастіше виникають проблеми.

Чергова скарга з'явилася на офіційній сторінці Укрпошти у Facebook.

В коментарях до допису пошти жінка розповіла про декілька неприємних ситуацій. За її словами, їй важко було знайти ввічливі вирази, щоб розповісти про досвід користування послугами компанії. Вона зазначила, що вже не одноразово Укрпошта демонструвала зневагу до своїх клієнтів.

Одного разу пошта замість того, щоб відправити лист в Австрію, надіслала в Словаччину, а потім в Австралію. При цьому в цій помилці звинуватили саме її. Після цього жінка б не користувалася послугами Укрпошти, але деякі продавці інтернет-магазинів відправляють замовлення саме цим оператором.

Клієнтка розповіла, що була ситуація, коли вона чекала на посилку, яку мав доставити кур'єр, але цього не сталося. Їй надійшло повідомлення, що доставка була неуспішною, бо нікого не було вдома, хоча це не так. Тому їй довелося йти у відділення, де завжди потрібно вистояти довгу чергу.

В останній раз, коли клієнтка користувалася послугами пошти, то її посилку загубили.

"Цього разу посилка, яка перетнула декілька країн, була зареєстрована на трекінгу на вашому сайті, як відправлена з сортувального центру м. Києва 10.07.23, після чого зникла безслідно. Укрпошта мені пише, що "за результатами розслідування, на жаль, не вдалось встановити місце знаходження відправлення" та рекомендує спілкуватись з відправником посилки стосовно розшуку посилки або компенсації її вартості відправником", – описала свою проблему клієнтка.

Представники Укрпошти перепросили у клієнтки за ці ситуації. Вони попросили написати трек-номер відправлення, щоб провести перевірку та виправити свою помилку.

Укрпошта пропонує зручний сервіс для клієнтів

Українці можуть скористатися послугою переадресації посилки. Це можна зробити не лише у відділені пошти, але й самостійно в особистому кабінеті. Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Зайти в особистий кабінет на сайті Укрпошти.
  2. Обрати "Послуги/ Переадресація відправлення".
  3. Вказати трек-номер, індекс відділення та номер телефону одержувача.

Цей спрощений процес дозволяє клієнтам зручно та ефективно здійснювати переадресацію. А вартість цієї послуги складає лише 50 гривень.

Раніше ми писали, що Укрпошта випустила лімітований набір "Винищувачі зла". Також ми повідомляли, який найшвидший спосіб придбати марки Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.