Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Відправляти посилки Новою поштою стало дешевше – яку акцію відновила компанія

Українці знову можуть швидко та бюджетно відправляти посилки через поштового оператора

Фото: Нова пошта, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта відновила вигідну акцію

Фото: Нова пошта, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці активно слідкують за акційними пропозиціями від компаній, послугами яких часто користуються. Це дозволяє їм заощадити свої гроші. Так, клієнти Нової пошти матимуть змогу економити на оплаті відправлення у вихідні дні, адже оператор відновив акцію "Відправляй за 49 грн з поштомата у суботу та неділю".

Про це повідомили на сайті компанії.

Що відомо про умови акції

Акційною пропозицією українці можуть скористатися з 14 жовтня до 31 жовтня 2023 року. Головною перевагою цієї акції є те, що вона охоплює всі поштомати "Нової пошти" України, за винятком територій, де тривають бойові дії, та які тимчасово окуповані.

Учасниками акції можуть стати всі українці. Проте існують й деякі обмеження щодо участі. Акцією не зможуть скористатися:

  • неповнолітні особи;
  • люди, чия дієздатність обмежена державою, зокрема у судовому порядку;
  • фізичні особи, які не є громадянами України;
  • ті, хто не проживає на території країни протягом останніх трьох років.

Як скористатися акційною пропозицією

Для отримання можливості відправлення посилок за 49 гривень учасники акції повинні дотримуватися наступних умов:

  1. Відправити посилку з поштомата з використанням послуг "Поштомат-Поштомат" або "Поштомат-Відділення".
  2. Об'єм та фактична вага посилки не повинні перевищувати 20 кг, а розміри посилки повинні бути у межах 40 см x 60 см x 30 см.
  3. Максимальна оголошена вартість посилки не може перевищувати 10 000 гривень.
  4. Акція не поширюється на вміст посилок, які є забороненими для транспортування відповідно до умов надання послуг "Нової пошти" та відповідно до вимог законодавства України.
  5. Тариф 49 гривень застосовується до посилок, які відправляються з використанням послуг "Поштомат-Поштомат" та "Поштомат-Відділення". Для послуги "Поштомат-Адреса", доплата складає +35 грн для кожного відправлення.

Варто зазначити, що комісія від оголошеної вартості складає 0,5%, якщо вона перевищує 500 гривень. Додаткові послуги, такі як пакування, не включені в тариф 49 гривень та оплачуються окремо. Післяплата, грошовий переказ та контроль оплати обчислюються окремо.

Українець поскаржився на Нову пошту

Клієнт пошти поскаржився на службу підтримки компанії. За його словами, там працюють безвідповідальні люди.

"Дуже часто доводиться телефонувати, оскільки в чат-ботів немає зв'язку з живими людьми. Телефонна підтримка також не завжди надає відповідь", — стверджує клієнт.

Було зазначено, що представникам пошти доводиться по кілька разів ставити одне й те ж саме питання, щоб нарешті отримати відповідь.

Раніше ми повідомляли, про яку послугу від пошти варто знати підприємцям.Також ми писали, що Нова пошта запустила нову послугу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.