Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці зіткнулися з проблемою: чим розчарувала Нова пошта

Клієнти популярного поштового оператора незадоволені роботою служби підтримки

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта опинилася під вогнем критики

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

В сучасному світі важко знайти компанію, яка не пропонує своїм клієнтам послуги служби підтримки, оскільки це невіддільна частина бізнесу. Однак не всі можуть налаштувати роботу цього сервісу таким чином, щоб він задовольняв споживачів. Так, українці стикнулися з проблемами чату підтримки Нової пошти, ба більше, деякі називають її найгіршою.

Скарга на службу підтримки клієнтів Нової пошти з'явилася на сторінці компанії у Facebook.

Користувач Владислав Щукін розповів свою історію невдалого спілкування з представниками поштового оператора. За його словами, у компанії працюють безвідповідальні та байдужі люди.

"Вже котрий раз бачу, що потрібно дзвонити, бо у чат-ботах люди працюють чи то п'яні, чи я не знаю. Хоча телефонна підтримка це теж той ще прикол", — написав клієнт компанії.

Владислав засмучений, що кожного разу йому доводиться ставити одне питання по п'ять разів, сподіваючись, що агент його все ж прочитає.

"Хотів просто спитати у підтримки про те, чи можливо перенесення дати доставлення посилки день у день. Раніше, якщо правильно пам'ятаю, така можливість була. Зараз в додатку зміна дати день в день відсутня. Однак, я чекав відповідь годину та отримав кривий копіпаст з бази даних про свою посилку", — написав засмучений клієнт.

Нова пошта запустила акцію

Українці можуть заощадити на відправленні посилок до Словаччини завдяки акції від Нової пошти. Кожен клієнт має можливість отримати знижку 15% на послуги поштового доставлення.

Для отримання знижки треба виконати такі кроки:

  1. Перейти на вебсайт Нової пошти та обрати "Словаччина" серед країн доставки.
  2. Ввести свій номер телефону в спеціальному полі та натиснути "Хочу промокод".
  3. Очікувати повідомлення з промокодом для відправлення посилок.

Промокод дає можливість отримати знижку на різні види доставлення. Акція діє лише з 6 по 22 жовтня 2023 року, тому рекомендується використовувати її під час відправлення посилок у цей період.

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта запропонувала своїм клієнтам зручну послугу. Також ми писали, чому клієнту можуть відмовити у компенсації за пошкоджену посилку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.