Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта спростила життя українцям? Яку послугу запропонувала компанія

Нова послуга особливо корисна в тих випадках, коли людина поспішає і не хоче витрачати час на кілька візитів до відділення пошти

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

На Новій пошті українці можуть скористатися автосписанням грошей із картки

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Інколи в житті трапляються незручні ситуації, коли залишив гаманець вдома, а потрібно розплатитися за ті чи інші послуги. У такому випадку нам доводиться здійснювати дві подорожі: спершу за грошима, а потім ще раз до магазину чи у поштове відділення. Проте українці можуть уникнути цієї проблеми на Новій пошті, оскільки вони можуть скористатися послугою автосписання коштів з картки.

У пресслужбі компанії розповіли, як скористатися цією послугою.

Нова опція робить процес оплати послуг більш безпечним та зручним. Для того, щоб скористатися автосписанням, потрібно здійснити кілька кроків:

  1. Завантажити мобільний додаток на свій смартфон та авторизуватися.
  2. В особистому кабінеті перейти у розділ "Банківські картки".
  3. Натиснути "Додати картку" і відзначити її як основну.

Після цих кроків оплата послуг Нової пошти буде автоматично здійснюватися із вашої картки. Просто приходьте до відділення і скажіть касиру одне слово – "автосписання".

Як можна слідкувати за посилкою у реальному часі

Нова пошта надає зручний сервіс відстеження посилок у реальному часі. Це можна зробити на вебсайті компанії. Для цього потрібно ввести номер накладної (11-13 цифр) у спеціальне віконце, після чого ви отримайте детальну інформацію про статус посилки, дату відправлення, очікувану дату доставлення, пункт відправлення, тип доставки, місто призначення та інші деталі.

Також дізнатися, де знаходиться посилка, можна в мобільному додатку Нової пошти. Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Зайти у персональний кабінет за допомогою номеру телефону.
  2. Перейти в розділ "Мої відправлення". Там висвітляться усі посилки, які прямують до вас, або вже були отримані.

Якщо у вас є номер накладної, але ви не можете відстежити посилку на сайті Нової пошти, це свідчить про те, що необхідні дані ще не були включені в систему компанією.

Раніше ми повідомляли, про яку послугу Нової пошти варто знати підприємцям. Також ми робили огляд найдорожчих товарів у магазині Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.