Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Україні запустили нову програму допомоги: для кого та як стати учасником

Програма підійде компаніям, що хочуть займатися онлайн-продажами, але не мають достатніх знань для запуску магазину

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Підприємців навчатимуть, як відкрити онлайн-магазин

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

В Україні запустили "Програму розвитку торгівлі для підприємців задля сприяння відновленню українських виробників і продавців товарів, що постраждали від війни". Вона розрахована на допомогу бізнесу в започаткуванні онлайн-продажів.

Про це йдеться на платформі Shop-Express.

Взяти участь у програмі може необмежена кількість українських малих і середніх бізнесів, які хочуть отримати спеціальні знання та підтримку в реалізації своєї продукції онлайн протягом поточного року. Підприємцям відкриватимуть секрети успішного просування магазину, нададуть платформу для його створення, супроводжуватимуть і консультуватимуть протягом участь у програмі.

Свої послуги та експертні пропозиції надаватимуть провідні українські компанії, зокрема OLX, lifecell, Webpromo, Visa, monobank, Ringostat, Nazovni від Міністерства закордонних справ України та Shop-Express. Вони не тільки представлять так звану "дорожню карту" дій, але й відкриють учасникам доступ до різних безплатних сервісів. Плюс діятимуть спеціальні акційні пропозиції.

Загалом підприємці зможуть:

  • дізнатися з перших вуст, як оптимально налаштувати інтернет-магазин, масштабувати продажу, залучати нову аудиторію та знаходити зацікавлених клієнтів, здійснювати таргетинг тощо;
  • відкрити магазин на українській платформі Shop-Express;
  • отримати безплатний аналіз бізнес-вектора від агентства інтернет-маркетингу Webpromo;
  • розміщувати оголошення про продаж товарів на OLX зі знижкою 70%;
  • навчатися на лекціях з інтернет-маркетингу в академії WebPromoExperts;
  • вийти на міжнародний ринок.

Щодо останнього пункту, то його реалізує платформа Nazovni. Її представники нададуть учасникам програми контакти потенційних партнерів за кордоном, допоможуть розпочати діяльність, а саме експорт продукції по всьому світу.

Що потрібно для участі у програмі

Спершу варто зареєструватися на сайті організатора та чекати на дзвінок від Shop-Express. У разі узгодження кандидатури компанія отримає бізнес-ментора на рік, який консультуватиме та супроводжуватиме в роботі, підтримуватиме комунікацію з фахівцями по Україні.

Передбачається, що реалізація програми допоможе підприємцям оволодіти новими сферами діяльності та розвиватися, попри складні соціально-економічні умови. Зауважимо, що участь відкрита для всіх виробників товарів і не залежить від наявності досвіду в онлайн-продажу.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Україні жінкам пропонують до 2 тисяч євро допомоги. Також ми повідомляли, що кошти від ООН знову доступні українцям і розповідали, хто може отримати 19 800 грн.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.