Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В NovaPay з'явилась нова функція для збору коштів: що відомо

Розповідаємо, про нову функцію в застосунку NovaPay, в чому її переваги та як скористатись

Фото: NovaPay/Facebook

Фінансові можливості від NovaPay

Фото: NovaPay/Facebook

Фінансова компанія NovaPay, що належить до групи компаній NOVA, додала нову функцію під назвою "Кейс" у свій мобільний застосунок. Вона дає можливість організовувати різноманітні збори коштів, оплачувати спільні покупки чи рахунки.

Про це повідомила пресслужба "Нової Пошти".

NovaPay пропонує три різних види кейсів, що відповідають вашим потребам. Кожен з них має свої переваги та дозволяє легко управляти вашими фінансами. Наразі доступні такі види кейсів:

  1. Без фіксованої мети по зібраних коштах: цей кейс стане в пригоді для планування великих покупок, значних витрат або просто для накопичення грошей. Можна налаштувати автоматичне списання із зарплати чи інших джерел або поповнювати за бажанням.
  2. З конкретною фінальною сумою: оптимально підходить для зборів, дозволяючи встановити точну фінансову мету. Кошти можна збирати різними способами: поповнювати з карток різних банків, ділитися посиланням на кейс у соцмережах чи месенджерах, або через сканування QR-коду.
  3. З фіксованою сумою для кількох учасників: цей кейс дозволяє збирати гроші, коли точно відома сума, яку має внести кожен учасник. Немає потреби повідомляти суму кожному окремо – просто поділіться посиланням на кейс.

Як відкрити кейс у застосунку NovaPay

Якщо ви хочете швидко організувати збір коштів або накопичити на важливу покупку, у NovaPay це можна зробити за кілька простих кроків. Для цього потрібно:

  1. Зайти у розділ "Кейс" у застосунку.
  2. Натиснути "Створити".
  3. Ввести назву або мету збору.
  4. Вибрати тип кейсу.

Поповнити кейс можна різними способами: через сам застосунок, за реквізитами IBAN, через посилання, Google Pay або Apple Pay, або використовуючи QR-код. Кошти можна знімати будь-якої миті – частково або повністю. Ви можете мати до 20 активних кейсів одночасно. Наразі ця можливість доступна для громадян України.

NovaPay стала першою небанківською фінансовою компанією в Україні, яка отримала розширену ліцензію від НБУ, що дозволило відкривати рахунки та випускати картки. Також NovaPay стала першою небанківською установою, яка запустила власний фінансовий застосунок із широким спектром послуг.

Раніше ми писали, які функції стали доступними клієнтам Нової пошти після оновлення мобільного додатку, а також що Укрпошта презентувала лімітовану серію нових марок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.