Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта оновила мобільний додаток: які функції доступні клієнтам

У новому додатку Нової пошти доступні функції, які дозволять клієнтам самостійно розв'язувати питання, пов'язані з їхніми відправленнями

Фото: Скриншот/Telegram "NOVA News"

Нова пошта випустила оновлений додаток

Фото: Скриншот/Telegram "NOVA News"

Нова пошта представила мобільний застосунок з кількома новими функціями. Зокрема, клієнти компанії тепер мають можливість переадресувати посилку, відстежувати її за тим же номером експрес-накладної, редагувати чи скасовувати переадресацію або повторно замовити її.

Про оновлення розповіли на сайті Нової пошти.

Що нового з'явилося в додатку

У компанії зазначили, що крім уже згаданих функцій, було змінено ще один функціонал. Зокрема, з’явилися:

  • Виклик кур’єра у три кроки.

Просто виберіть, звідки та коли зручно зустріти кур’єра, і вашу посилку заберуть від дверей, навіть якщо вона важче 30 кг. Коли ви замовляєте відправлення за адресою, це також можна зробити. Відстежуйте рух кур’єра в режимі реального часу за 15 хв до його приїзду, вибравши зручний часовий проміжок.

"Ви також можете написати повідомлення кур’єру прямо в застосунку", – пояснили в компанії.

  • Відстеження руху кожної посилки як в Україні, так і за кордоном.

Можна переглядати переміщення посилки кожну одиницю часу.

  • Особисте керування посилкою.

Зокрема, можна створити посилку в застосунку, а потім залишити її в спеціальному боксі у відділенні, щоб відправити або передати оператору. Навіть без упаковки можна створити та відправити посилку в застосунку. Крім того, ви можете передати посилку іншій особі або дозволити другу отримати її.

  • Спрощена схема для отримання та відправлення посилок з поштомата.

У компанії пояснили, що тепер можна отримати відправлення у поштоматі без підключення до інтернету, а комірки відчинятимуться ще швидше.

Серед інших функцій також:

  • перегляд кожної посилки на головному екрані;
  • покращений процес оформлення та спрощення використання послуг;
  • можливість зберігати у профілі поштомат або відділення, які вам подобаються. Під час оформлення переадресації або повернення цей список буде підтягуватися.

Також у додатку спростили оформлення повернення. Як пояснюють у компанії, тепер можна легко повернути товар одразу через застосунок.

"Ще є можливість перевести чайові співробітнику "Нової пошти" – оператору, кур’єру, працівнику контакт-центру. Оформити заявку на компенсацію у разі пошкодження посилки. Відмовитися від розсилки рекламних повідомлень", – повідомили у Новій пошті.

На сайті підкреслили, що з’явилися нові можливості шопінгу за кордоном. Наприклад, зараз можна замовити не лише доставку товару у відділення, поштомат чи прямо додому із закордонного магазину, а й замовити викуп. Для цього Нова пошта знайде, придбає та відправить продукт, коли ви залишите посилання на бажаний товар.

Раніше ми розповідали про те, що група компаній Нова пошта змінює назву. Також ми писали про те, що Нова пошта посилила контроль за деякими клієнтами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.