Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта знову під вогнем критики – чому клієнти незадоволені послугами

На думку деяких українців, національний поштовий оператор не може впоратися зі своїми основними обов'язками

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Клієнти скаржаться на працівників Укрпошти

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Національний поштовий оператор "Укрпошта" вкотре опинився в центрі скандалу. Під публікацією компанії у соцмережі знову з'явилися негативні відгуки. Клієнти незадоволені якістю послуг пошти.

Під постом компанії на сторінці у Facebook жінка під ніком Natali Amana розповіла про кілька неприємних випадків, пов'язаних з послугами Укрпошти.

У клієнтки виникли проблеми з посилками

Жінка розповіла, що не може здійснити переадресацію між відділеннями у Києві. Крім того, працівники Укрпошти помилково не туди відправили рекомендований лист, в якому знаходиться нотаріально завірений документ.

"Ви знущаєтесь????? Навіщо мені такі безглузді послуги?????? Чому я не можу переадресувати мій рекомендований лист. Він вже і так гуляє по країні майже 3 тижні!!!!! Три!!!!!!", – написала клієнтка.


Natali Amana зіткнулася не лише з проблемою переадресації, але й з відправленням посилки. Вона повідомила, що Укрпошта неправильно написала адресу відправлення.

"Село Тарасівка раніше знаходилося в Гребінківському районі Полтавської області. Тепер його перемістили до Лубенського району. Але на пошті вони не розпізнають це село! Як це може статися?", – написала жінка.

За словами клієнтки, працівники пошти вказали Гребінківський район і в дужках Лубенський. Це призвело до того, що лист мандрує Україною, адже у Лубенському районі є дві Тарасівки. Жінка додала, що коли дзвонила на гарячу лінію, операторка заявила, що такого села не існує.

Що відповіли представники Укрпошти на скаргу

Представниця поштової компанії Маргарита подякувала за конструктив та запевнила, що зауваження клієнтки вони взяли до уваги.

"Стосовно переадресації Ви можете оформити її у нас на сайті, ми працюємо над тим щоб незабаром цю функцію можна було замовляти й в додатку", – написала співробітниця.

Укрпошта підготувала марки до Дня Незалежності

Поштовий оператор до найголовнішого свята країни підготував особливий набір під назвою "Україна-мати". Цей випуск не просто поштовий аксесуар, а й мистецька символіка. Він прикрашений монументом "Батьківщина-мати".

Укрпошта вже приймає передзамовлення на випуск "Україна-мати" через свій інтернет-магазин. За 108 гривень ви отримаєте:

  • марковий аркуш;
  • конверт "Перший день";
  • художній конверт без марки;
  • листівки.

Також ваша колекція може поповнитися тематичним магнітом, що стане нагадуванням про це важливе свято.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта запровадить нову послугу. Також ми пояснювали, як відстежити посилку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.