Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта змінила вартість однієї із послуг – скільки тепер платитимуть клієнти

Керівник Укрпошти повідомив, що незабаром відбудуться зміни в роботі компанії

Фото: Укрпошта, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта зменшила вартість міжнародної доставки

Фото: Укрпошта, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці зможуть дешевше відправляти посилки міжнародною доставкою. Це відбудеться завдяки зниженню мінімальної вартості послуги від Укрпошти.

Про це повідомив генеральний директор компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський.

"Ми зменшили мінімальну вартість міжнародної доставки до 250 гривень. І підприємці, що надсилають замовлення до 2 кг, і ті, кому важливо дешевше й швидше відправляти подарунки близьким (і марки, звісно), вже встигли високо оцінити цю можливість", написав Смілянський.


Що відомо про дешеву послугу міжнародних відправлень

Національний поштовий оператор "Укрпошта" пропонує своїм клієнтам послугу під назвою "Дрібний пакет PRIME". Саме ця опція коштує 250 гривень, що до 18% дешевше ніж відправляти посилку рекомендованим дрібним пакетом. Крім того, на сайті пошти зазначається про такі переваги доставки за кордон новою послугою:

  • швидке доставлення посилки;
  • за відправленням можна спостерігати онлайн;
  • посилку можна швидко оформити через мобільний застосунок або на сайті поштового оператора;
  • безплатне повернення;
  • отримати посилку можна у зручний час вдома;
  • сплачується лише за фактичну вагу посилки.

Варто зазначити, що відправити посилку за кордон за 250 гривень можна лише у тому разі, якщо її вага не буде перевищувати 250 грамів.

Укрпошта посилила правила відправлення посилок

Укрпошта змінила правила відправлення посилок. Якщо клієнти не будуть дотримуватися їх, то працівники відділень можуть відмовитися забирати відправлення.

Згідно з правилами, посилки не можна відправляти у коробках зі звичайного картону, які мають розриви, плями, випуклі поверхні. Варто зазначити, що працівники Укрпошти відмовляться забирати відправлення, яке містить рекламу інших поштових операторів.

Також відбулися зміни у визначенні граничних розмірів та маси посилок. Про нові критерії відправлень ви можете дізнатися в нашому матеріалі.

Раніше ми повідомляли, на що поскаржилися клієнти Укрпошти. Також ми писали, що поштовий оператор випустив нову благодійну марку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.