Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта презентувала ексклюзивний аксесуар для колекціонерів: де можна купити

Товар стане в пригоді тим українцям, які активно збирають поштові марки з початку повномасштабної війни

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта почала продавати альбоми для марок

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта відкрила продаж на ексклюзивний альбом для зберігання марок (або клясер), який вже можна придбати онлайн.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства поштового зв'язку.

Клясер виготовив всесвітньо відомий виробник аксесуарів для філателії Leuchtturm (Німеччина) на замовлення Укрпошти. Альбом виконаний в ексклюзивному дизайні. На обкладинці зображено легендарні марки "Русскій воєнний корабль, іді… !", "Русскій воєнний корабль… ВСЬО" та "Українська мрія".

"Ви просили — ми вас почули. Відсьогодні ексклюзивний альбом для зберігання марок, або клясер, можна придбати онлайн", – повідомили в Укрпошті.

Як і де купити

Оформити замовлення можна в онлайн-магазині. Одній людині доступне замовлення не більше ніж одного екземпляру. Загалом тираж лімітований – лише 10 000 примірників.

Для того щоб замовити клясер, потрібно ввести такі дані:

  • прізвище, ім'я, по-батькові;
  • номер телефону;
  • електронна пошта;
  • номер відділення Укрпошти, на який відправити товар.

Також є можливість пожертвувати гроші на ЗСУ. Для цього потрібно обрати суму у розмірі 100, 500 чи 1 000 грн просто під час замовлення.

Вартість альбому – 1 800 грн. Її потрібно оплатити відразу. Після цього замовлення буде оформленим. Крім того, доступна відправка і за кордон.

Укрпошта знизила тарифи на міжнародні відправлення

Завдяки початку співпраці з польським оператором поштового зв'язку Poczta Polska, тарифи на пересилання посилок EMS стали в рази доступнішими.

EMS (Express Mail Service) – це сервіс прискореної міжнародної доставки. Укрпошта почала надавати цю послугу з квітня 2020 року.

Тарифи на доставку посилок з Польщі в Україну знизили на 75%. Наприклад, EMS-відправлення до 1 кг коштує 42 злотих, до 5 кг – 52 злотих. Щоб детальніше ознайомитись і розрахувати вартість доставки, можна скористатися калькулятором на сайті Рoczta Polska.

Відправку можна здійснити з будь-якого відділення Рoczta Polska, де приймають EMS. Доставка у середньому займає 7-14 днів, так як такі посилки обробляють пріоритетним порядком як в Україні, так і в Польщі.

Раніше ми писали, що Укрпошта дісталася Кремля та видала наказ про відкриття відділення. Також ми пояснювали, чим дешевше надсилати посилки по Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.