Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Укрпошта" добралася до Кремля: з’явився наказ про відкриття відділення

У відповідь на офіційне визнання Володимиром Путіним "незалежності" Херсонської та Запорізької областей, "Укрпошта" видала власний наказ

Колаж: Pro Гроші

Кремлю приготуватися: "Укрпошта" вже оголосила його своєю власністю

Колаж: Pro Гроші

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський підписав указ, згідно якого Кремль переходить у власність компанії. На його території буде відкрито поштове відділення.

Про це керівник АТ "Укрпошта" повідомив у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що 30 вересня президент Росії планує офіційно оголосити про визнання "незалежності" Запорізької та Херсонської областей, що нібито випливає з проведених нещодавно референдумів, які продемонстрували волевиявлення народу відокремитися від України. Напередодні Путін підписав указ, у якому йдеться про принцип рівноправності та самовизначення народів, норми міжнародного права тощо.

Гендиректор АТ "Укрпошта" вирішив підтримати флешмоб жартівливих і "прикольних" наказів. Тож опублікував у месенджері документ, який проголошує територію московського Кремля власністю його компанії.

У тексті не обійшлося без глузування над Володимиром Путіним. Зокрема, Ігор Смілянський офіційно постановив "визнати незалежність путіна в.в. від здорового глузду". Пунктом №2 проголошується, що у Кремлі відкривається поштове відділення, яке надаватиме також психологічні послуги.

Йому навіть присвоїли індекс – 10300. Більше того, через кілька годин після оприлюднення наказу в Google maps з’явилася позначка, яка підтверджує територіальне розташування відділення. Дійсність документу фіксується особистим підписом генерального директора акціонерного товариства та настає одразу з моменту підписання.

Відновлення роботи на звільнених територіях

"Укрпошта" – одна з перших компаній, яка анонсувала відновлення роботи на звільнених територіях майже одразу після офіційного визнання деокупації. Вже з 26 вересня почали працювати чотири стаціонарні відділення в Балаклії, Вербівці та Пришибі Ізюмського району Харківської області.

Там українці зможуть отримати всі базові поштові послуги, починаючи з оформлення доставок, закінчуючи оплатою комунальних послуг та отриманням пенсій чи соціальних виплат.

Також підприємство спільно з представниками Червоного Хреста в Україні займається наданням фінансової допомоги населенню звільнених територій. Спершу заплановано видавати по 1200 грн на особу, включаючи дітей, жителям Харківщини. Надалі процес реалізовуватиметься на всіх інших деокупованих регіонах.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що McDonald's відкриває перші 10 ресторанів у Києві. Також ми повідомляли, що Rozetka запустила нову послугу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.