Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Rozetka запустила нову послугу – куди можна замовити товари

У компанії Rozetka розповіли деталі про роботу нової послуги доставки посилок

Фото: Unsplash, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Rozetka пішла на зустріч клієнтам

Фото: Unsplash, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Український рітейлер Rozetka запустив доставку товарів до Польщі, яка діє на тисячі найменувань з каталогу на сайті.

Про це компанія повідомила сайту Pro Гроші.

Зазначається, що доставка доступна не для всіх категорій товарів, також вартість замовлення не повинна перевищувати 150 євро через митні обмеження.

Замовлення доставлять у найближче до клієнта поштове відділення в Польщі, а усі деталі надійдуть в смс-повідомленні. Наразі доступна оплата лише банківською картою.

Співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін розповів, що багатьом українцям в Польщі не вистачає звичних товарів, які не так просто знайти в іншій країні, а також рітейлеру зі зрозумілим та простим інтерфейсом.

"Ідучи назустріч клієнтам, ми запускаємо доставку товарів із нашого сайту до Польщі. Наразі вона розповсюджується на харчові продукти, напої, засоби гігієни, одяг та інші товари широкого попиту. Надалі плануємо розширювати сервіси за кордоном", — розповідає Чечоткін.

Скільки точок видачі Rozetka працює?

Станом на кінець вересня відкрито 254 точок видачі онлайн-ритейлера у 73 населених пунктах України.

Отримати замовлення в межах України можна у будь-якій точці видачі Rozetka, а також у відділеннях Нової пошти та "Укрпошти". Оплатити своє замовлення можна готівкою, банківською карткою або коштами з карток "єПідтримка" і "Пакунок малюка".

Раніше сайт Pro Гроші писав, чому українці почали масово відкривати бізнес на території Польщі і розповідав, хто та за яких умов може отримати субсидію на комунальні послугу на території Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.