Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Рай для українок: які магазини встановили "гарячі" знижки на косметику

Українці можуть економити кошти, користуючись акційними пропозиціями від провідних українських магазинів

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Знижки в українських магазинах на косметичні товари

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Попит на косметичні засоби стабільно високий кожного дня. Українці роблять замовлення в Інтернеті чи відвідують фізичні магазини, щоб купити чергову помаду, парфуми або тональний крем. Враховуючи, скільки коштів може йти на догляд, варто замислитися над варіантами економії. Таких є багато, адже заклади пропонують знижки та акції на різноманітні товари, допомагаючи клієнтам заощадити фінанси.

Сайт Pro Гроші розповідає, де можна купити косметику дешевше та які знижки на свою продукцію встановили магазини цього тижня.

Чимало магазинів і брендів косметики пропонують програми лояльності, коли клієнти можуть отримувати бонуси за кожну покупку. Плюс існують сезонні розпродажі, на яких засоби для догляду коштують набагато дешевше.

Не потрібно думати, що знижка – це критерій псування чи поганої якості. Закладам вигідно встановлювати нижчі ціни навіть на дорогі, елітні позиції, щоб заманювати відвідувачів і мотивувати до купівлі.

Станом на 2 жовтня українці мають змогу придбати різноманітні косметичні товари за такими знижками:

  • 20% – на більшість колекцій в магазині Beauty-Prof;
  • 20% – на набори для догляду в Dushka;
  • до 30% – на догляд за обличчям від Mizon у мережі магазинів краси ISEI;
  • 30% – на декоративну косметику в мережі Brocard;
  • до 40% – на весь асортимент в магазинах VSETUT;
  • до 45% – на продукцію в мережі Watsons;
  • до 50% – на асортимент магазину "Палітра".

Завжди слід перевіряти діючі знижки та умови їх отримання, перш ніж здійснювати покупку. Також важливо дбати про купівлю косметики лише від надійних постачальників, аби уникнути псування продуктів і ризику користування неякісними товарами.

Які бюджетні парфуми мають "дорогий" запах

Раніше ми розповідали, що деякі недорогі парфуми виділяють так званий аромат багатства. Тобто мають якісний склад і стійкий запах, розкриваються приємними ароматами й не пахнуть "дешево". Не обов’язково витрачати тисячі гривень на брендові, люксові назви, якщо існують хороші замінники, які вдало маскуються під нішеву парфумерію.

До таких можна віднести:

  • Lanvin Eclat D`Arpege – від 600 грн за 30 мл;
  • Montblanc Presence Dune Femme – від 1 000 грн за 75 мл;
  • Anais Anais Premier Delice – 1 200 грн за 30 мл;
  • Trussardi The Black Rose – 1 400 грн за 100 мл;
  • La Perla Peony Blossom – 1 600 грн за 50 мл.

До речі, статус найдорожчих парфумів світу має флакон під назвою SHUMUKH. Його випустила дубайська компанія, яка хотіла продемонструвати ексклюзивність, люксовість і престиж. За аромат потрібно заплатити 1,295 млн доларів, адже скляна упаковка інкрустована 3,5 тисячами діамантів.

Раніше сайт Pro Гроші писав про промокоди тижня і розповідав, які вигідні знижки магазини пропонують українцям. Також ми повідомляли, коли покупець може отримати більше, ніж витратив.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.