Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Приват24 знову спростив життя користувачам: як оновився додаток

Розповідаємо, що нового з'явилося у додатку та чим тепер можуть користуватися клієнти

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Приват24 з'явилася нова функція, яка точно знадобиться клієнтам

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Додаток Приват24 знову оновився, на цей раз клієнти отримали нову функцію, яка допоможе якнайшвидше зв'язатися із представниками банку для розв'язання будь-яких питань.

Сайт Pro Гроші розповідає, що нового з'явилося в оновленій версії додатка.

У додатку з'явилося нове єдине меню "Комунікації", завдяки якому клієнтам стало простіше зв'язатися із представниками банку за допомогою месенджерів Telegram та Viber та напряму через Приват24. Також у доступі користувачів з'явилася історія поданих заявок та можливість повідомити фінустанову про підозру шахрайських дій.

Для того, щоб перейти в нове меню, потрібно на головній сторінці у правому верхньому кутку обрати зображення навушників.

Які ще оновлення з'явилися у Приват24

У додатку стало простіше купити квиток на автобус. Тепер користувачі можуть оформити покупку, виконуючи лише три кроки "Сервіси" – "Транспорт" – "Автобус".

Також клієнти банку можуть здійснювати регулярні поповнення депозитів. Для цього потрібно відкрити детальну інформацію по вкладу та натиснути на кнопку "Регулярне поповнення".

Використовуючи додаток Приват24 на ноутбуці або ПК, користувачі можуть оформити іпотеку під 3% річних за програмою державного кредитування "єОселя". Щоб отримати більш детальну інформацію про послугу, потрібно натиснути на "Сервіси" – "Кредити" – "Житло в кредит".

Чому ПриватБанк може заблокувати картку клієнта

Зазвичай, помітивши неправомірні дії на картці чи підозрілі операції, представники банку одразу подають тривожний сигнал. Наприклад, заблокувати картку клієнта можуть, коли він тричі неправильно вводить PIN-код у додатку.

Також, якщо клієнт жодного разу не здійснював онлайн-покупки, а потім вирішив придбати якийсь товар на велику суму, то служба безпеки банку може розцінити це як шахрайські дії та заблокувати рахунок.

За що можна отримати компенсацію від ПриватБанку

Йдеться про нову акцію від ПриватБанку, яка повертає кешбек громадянам за користування громадським транспортом. Відомо, що за умовами акції гроші повертаються на картку "Універсальна" та не можуть перевищувати 250 грн на місяць.

Повернення кешбеку доступно жителям населених пунктів, де існує можливість заплатити за проїзд в громадському транспорті, скануючи QR-код у додатку Приват24.

Раніше ми розповідали, чому гроші клієнтів ПриватБанку опиняються в США. Також ми писали, що ПриватБанк тимчасово скасував комісію на перекази з Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.