Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

По-весняному дешево? Що пропонує Нова пошта користувачам поштоматів

Скористатися акцією на відправлення посилки можна тільки раз на тиждень, уточнили в компанії

Фото: FB Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Яку акцію пропонує Новая пошта для поштоматів

Фото: FB Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Із настанням весни Нова пошта вигадує нові акції та свої клієнтів – цього разу пропонують знижку на відправку посилок із поштомату, але всього один раз на тиждень

Про це повідомляє пресслужба компанії на офіційному сайті.

"Тільки щонеділі: відправка посилок із поштомату та у поштомат всього 35 грн. Встигни скористатись акцією з 12.03 до 02.04", – зазначили в Новій пошті.

Як взяти участь

Для того, аби отримати знижку, треба відправити посилку з поштомата (у відділення, до поштомату, адресну доставку) або посилку до поштомату (з відділення, поштомата або кур'єром).

У які дні діє акційна пропозиція

Знижка на відправлення посилок діє виключно по неділям, які випадають на наступні дати – 12, 19 та 26 березня, а також 4 квітня.

Акція діє виключно на відправлення типу "посилка".

Які посилки можна відправити зі знижкою

  • об'ємна та фактична вага відправлення може бути не більше 20 кілограм;
  • розміри посилки мають бути в межах 40-60-30 сантиметрів;
  • оціночна вартість замовлення може бути до 10 тисяч гривень.

Що таке кредитні картки від Нової пошти

Раніше ми розповідали про те, що Нова пошта планує запустити власні кредитні картки, які працюватимуть через платіжну систему NovaPay. Ще наприкінці минулого року українська влада дозволили небанківським установам відкривати рахунки, давши компаніям 60 днів на перехідний період. Закон наразі не імплементували в парламенті, оскільки перенесли питання на три місяці, втім Нова пошта готується до змін.

Як уточнив генеральний директор NovaPay Андрій Кривошапко, "є амбіція, щоби у третьому кварталі цього року виходити на ринок, тому зараз ми у стані підготовки". Зокрема відбувається перебудова програмного забезпечення, можливі корегування формату роботи офісної частини та ін. Інтеграція дозволить клієнтам відкривати кредитні ліміти та управляти власним рахунком.

Як замовити послугу в додатку чи на сайті

Зручно керувати посилкою через мобільний телефон або офіційний портал Нової пошти. Як тільки вас проінформували про створення посилки, авторизуйтесь в застосунку та перейдіть за посиланням на трекінг (номер ЄП на сайті буде додано автоматично). В меню оберіть сервіс "Перенести доставку", зазначте свій номер телефону та підтвердіть його за допомого коду SMS.

Вам запропонують перелік доступних дат й інтервалів часу, з них варто зупинитися на конкретному терміні. Далі просто затвердіть замовлення сервісу і чекайте, поки кур’єр прибуде у вказаний час. Нова послуга доступна для різних типів доставки, зокрема для "Відділення-Адреса", "Адреса-Адреса", "Поштомат-Адреса".

Раніше ми повідомляли про те, що українці можуть безплатно повернути товар через Нову пошту, який не підійшов з різних причин. Також ми повідомляли, що клієнти Нової пошти не можуть забрати посилки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.