Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ощадбанк змінює правила: яких обмежень тепер можуть не боятися клієнти

Запроваджені зміни стосуються усіх платіжних карток

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк не буде блокувати протерміновані картки

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Державний Ощадбанк не буде блокувати платіжні карти клієнтів, термін дії яких вже минув або скоро закінчиться. Вони будуть автоматично пролонговані.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Зазначається, що термін дії платіжних карток автоматично продовжать до кінця травня 2023 року. Тож клієнтам, у яких термін дії карток добігає кінця або ж вже завершився, не потрібно звертатися до фінансової установи для випуску нової карти.

"Незабаром закінчується термін дії вашої картки від Ощада? Не хвилюйтеся, ми про все подбали. Вашу картку буде автоматично пролонговано до 31 травня 2023 року", – йдеться у заяві банку.

В Ощадбанку також додали, що картки у карток з продовженим терміном дії буде той самий функціонал, що й у нових. Тобто, з ними можна буде виконувати ті самі операції, що й до завершення терміну дії картки.

Новий кредит через блекаут

На фоні загрози енергетичного блекауту країни Ощадбанк пропонує кредити компаніям, які планують купити та встановити обладнання, що забезпечує безперебійну роботу енергосистеми.

У фінустанові зазначають, що підприємці можуть придбати за ставкою від 0%:

  • генератори для виробництва електроенергії;
  • сонячні панелі;
  • електронакопичувачі;
  • акумулятори;
  • вітрові генератори;
  • біопаливо від будь-яких постачальників.

Залежно від обсягів проєкту кредит надається на суму від 100 тис. до 60 млн грн. Строк кредиту – від 6 до 60 місяців.

В умовах енергетичної кризи продукт стане у пригоді широкому колу підприємців, адже призначений для магазинів біля дому, аптек, кафе, торговельних приміщень, зокрема квіткарень, книгарень, магазинів напівфабрикатів, цехів з виробничими лініями, офісних приміщень тощо.

Раніше стало відомо, що хто в Україні має сплачувати податки за використання генератора. Також ми розповідали, коли краще оформляти першу банківську картку та чого навчити дітей у першу чергу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.