Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта віддала клієнту отруту – що трапилось

Розповідаємо, як чоловік отримав від свого друга посилку з отрутою, та як на це відреагувала Нова пошта

Фото: Pro Гроші, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнт Нової пошти отримав отруту

Фото: Pro Гроші, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнт Нової пошти прийшов до відділення за посилкою від свого друга, натомість отримав у коробці баночку з отрутою для гризунів – в цьому він звинувачує компанію.

Про це чоловік написал у відгуку на сторінці компанії у Facebook.

Немає велокомп'ютера, проте є отрута

Як запевняє клієнт, його друг повинен був відправити йому велокомп'ютер. Не перевіривши правильність посилки, чоловік оплатив її та забрав додому. Вже потім він відкрив і побачив, що в коробці щось не дуже схоже на велокомп'ютер – це виявилась отрута для гризунів.

Клієнт Нової пошти отримав отруту для гризунів
Фото: Facebook

"Друг вислав мені велокомп'ютер це вказано в накладній, я забрав посилку не перевіряючи, тому що довіряю своєму другові і знаю, що там всередині знаходиться", – пише клієнт Нової пошти.

Коли, замість очікуваного велокомп'ютера, чоловік виявив отруту для гризунів, він розлютився і написав, що більше ніколи його родина не буде користуватися послугами Нової пошти.

Що відповіла Нова пошта

Компанія одразу звернула увагу на цей відгук, та пообіцяла розібратися в жахливому непорозумінні. Трохи пізніше Нова пошта дала повне пояснення цій ситуації.

"Переглянувши камери спостереження, ми виявили, що відправник самостійно приніс до відділення вже запакований вантаж, також він створив та роздрукував накладну і наклеїв її на посилку", – відповів представник компанії.

Нова пошта порекомендувала клієнту звернутись до свого знайомого і дізнатись всі деталі відправки вантажу.

Раніше ми розповідали, які тарифи знизились у Новій пошті. Також ми писали, чи можна отримати посилки з-за кордону через Нову пошту.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.