Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Це можуть дозволити собі лише багатії – найдорожчі товари від Укрпошти (фото)

Пропонуємо дізнатися, за які товари поштовий оператор просить ледь не 20 тисяч гривень

Фото: Укрпошта, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Найдорожчі товари від Укрпошти

Фото: Укрпошта, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Національний поштовий оператор "Укрпошта" надає не лише послуги доставляння посилок. Компанія має власний магазин з різноманітними товарами, але за деякі з них доведеться викласти чималі гроші.

Сайт Pro Гроші вирішив зробити добірку найдорожчих товарів Укрпошти.

Колекція воєнних поштових марок

Серед найдорожчих товарів Укрпошти виявився ексклюзивний клясер, спеціально виготовлений всесвітньовідомим виробником аксесуарів для філателії Leuchtturm з Німеччини. Він містить усі унікальні поштові марки України, які були видані у 2022 році, а також аркуші та конверти з погашенням "Перший день" для них. Придбати цей товар можна за 18 900 гривень.

Найдорожчий товар від Укрпошти
Найдорожчий товар від Укрпошти
Фото: Укрпошта

Книга з марками

На другому місці в списку найдорожчих товарів Укрпошти розташувалася книга "Поштові Марки України 2022". Її вартість складає 7 500 гривень. Книга містить комплект поштових штемпелів, блоків та маркових аркушів, виданих Укрпоштою впродовж 2022 року.

Укрпошта продає книгу з марками за 7 500 грн
Укрпошта продає книгу з марками за 7 500 грн
Фото: Укрпошта

Ця книга не лише цікава для колекціонерів, але й має благодійний компонент, оскільки 1 500 гривень від продажу кожної книги будуть спрямовані Укрпоштою на придбання морських безпілотників.

Книга про історію авіаційного конструкторського бюро О. К. Антонова

За 3 650 гривень українцям пропонується можливість придбати першу книгу колекційного циклу ANTONOV COLLECTIBLES, яка відкриває історію авіаційного конструкторського бюро О. К. Антонова через об'єктиви офіційних фотографів підприємства. У цій книзі "ANTONOV COLLECTIBLES: Маленькі історії великої авіації" зібрані 19 історичних сюжетів та 340 фотографій, які розкривають історію ДП "Антонов" в оригінальних образах і кольорах.

Частина коштів від продажу цього видання буде спрямована на повоєнне відновлення та подальший розвиток Державного підприємства "Антонов".

Один з найдорожчих товарів від Укрпошти
Один з найдорожчих товарів від Укрпошти
Фото: Укрпошта

Буклет з теркою і марками

Буклет, який пропонується Укрпоштою, містить поштовий випуск "Зброя Перемоги" 2022 і "Винищувачі зла" 2023, а також легендарну тертку з отворами у вигляді F-16. Цей набір коштує 2 380 гривень і представляє цінні пам'ятки для колекціонерів.

Буклет "Зброя" від Укрпошти
Буклет "Зброя" від Укрпошти
Фото: Укрпошта

Укрпошта випустила марку "Вічна пам'ять"

Поштовий оператор випустив благодійний штемпель "Вічна пам'ять", присвячений Дню пам'яті захисників України. Зібрані кошти від продажу марок підуть на підтримку родин загиблих військовослужбовців. Марка має номінал U (12,00 грн) + 3,00 грн (благодійний номінал). Тираж штемпеля — 500 000 екземплярів. Вартість нового випуску — 75 гривень.

Раніше ми повідомляли, які предмети заборонено відправляти Укрпоштою. Також ми писали, яка поштова компанія пропонує вигідніші тарифи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.