Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта здійснила мрію українців? Яку незвичайну послугу запропонували клієнтам

Завдяки вдосконаленню послуг пошти, подорожі українців можуть стати більш комфортними

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта запустила нову послугу "Пункт передачі"

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Зазвичай люди подорожують з валізами або сумками. Проте інколи заселення в готель відбувається лише після обіду, а гуляти чи йти у справах незручно з багажем. У такому разі українці можуть скористатися послугами Нової пошти.

У пресслужбі поштової компанії поділилися лайфхаком, яка послуга допоможе мандрівникам у такій ситуації.

Яку послугу запустила Нова пошта

Компанія пропонує українцям скористатися пропозицією "Пункт передачі". Ця опція дозволяє мандрівникам залишити свої валізи та особисті речі у відділенні чи поштоматі. До переваг нововведення можна віднести:

  • зручність: відділення пошти розташовані в пішій доступності;
  • легкість та безпечність: українці можуть залишати свій багаж у безпечному місці на кілька годин або навіть днів, не витрачаючи час і сили на те, щоб його носити з собою.

Як скористатися послугою

Крок 1. Підготуйте речі, які ви бажаєте залишити для зберігання. Для цього потрібно спакувати їх у спеціальну коробку або замовити "Пакування" у відділенні. Якщо у вас валіза, то її не потрібно додатково упаковувати.

Крок 2. Зверніться до оператора відділення із запитом про послугу "Пункт передачі/Пункт зберігання".

Крок 3. Заберіть свої речі у відділенні у зручний для вас час, дотримуючись графіку роботи відділення.

Скільки коштує послуга "Пункт передачі"

Плата за послугу розраховується індивідуально для кожного окремого місця. У вартість опції входить зберігання всіх видів вантажів протягом перших 7 календарних днів (для палет — 3 дні).

Починаючи з 8-го календарного дня, для всіх видів вантажів (з 4-го дня для палет), включаючи день передачі, стягується плата за зберігання.

Комісія від оголошеної вартості: до 500 грн – включена у тариф, понад 500 грн – 0,5%.

Чому важливо встановлювати правильну оцінну вартість посилки

Нова пошта дозволяє українцям надсилати та отримувати посилки по всій країні, проте іноді під час транспортування вміст поштового відправлення може пошкодитися. Щоб гарантувати безпеку та уникнути неприємностей, компанія рекомендує встановлювати оголошену вартість для вашого відправлення.

Оцінна вартість, також відома як оголошена вартість, є сумою страховки для вашої посилки та вказується при оформленні експрес-накладної. Ця сума буде відшкодована у випадку, якщо з вашою посилкою станеться щось погане, наприклад, вона буде втрачена або пошкоджена.

Раніше ми повідомляли, що у Новій пошті поділилися лайфхаком, як швидко отримати посилки. Також ми писали, як можна відкрити поштомат без інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.