Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта розширює кордони – де з’явилися нові відділення

Логістична компанія продовжує розширюватися і відкривати нові відділення за кордоном

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта розширюється та відкриває нові відділення у Польщі

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта повідомила про чергове розширення кордонів – українська компанія відкрила ще чотири відділення у Польщі – три у Варшаві та одне у Кракові.

Про це повідомила пресслужба у соціальній мережі Facebook.

Раніше поштовий оператор анонсував вихід на європейський ринок до кінця 2022 року. Початок вже закладено – у Польщі функціонує шість відділень, чотири з яких розташовані у столиці – Варшаві, а два – у Кракові. Невдовзі планується розмістити поштові пункти у Вроцлаві, Жешуві та Познані.

Знайти українську логістичну компанію та скористатися послугами можна за адресами нижче.

Варшава:

  • відділення №01/2, вул. Męcińska 18, 04-086;
  • відділення №01/3, вул. Kaliny Jędrusik 9, 01-748;
  • відділення №01/4, вул. gen. Józefa Zajączka 11, 01-510;
  • відділення №01/5, вул. Stefana Okrzei 18, 03-710.

Краків:

  • відділення №30/1, вул. Kamienna 19b, 30-001;
  • відділення №30/2, вул. Lipska 4, 30-721.

"У відділеннях доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок із України до 30 кг. Операторами працюють українці зі знанням польської мови. Розрахуватися за посилку може тільки відправник – готівкою, карткою або через безконтактний розрахунок: ApplePay чи GooglePay у відділенні", – уточнили у пресслужбі Нової пошти.

Алгоритм відправки вантажу в Україну

Зверніться до найближчого відділення (працюють з 9:00 до 20:00 у будні дні та з 9:00 до 18:00 у вихідні). Принесіть з собою речі, які потрібно відправити, але у відкритому вигляді, щоб працівники змогли зробити опис вмісту для розмитнення митною службою. Оператору варто вказати дані, а саме ПІБ отримувача англійською мовою, український номер телефону отримувача та його електронну пошту. Плюс назвіть адресу місця, куди відправиться вантаж – відділення, поштомат чи адресна доставка кур’єром.

Зазвичай посилка перебуватиме у дорозі до 5 днів. Її може затримати митна служба, якщо виявить порушення, адже існують митні правила на здійснення міжнародних відправлень.

"Заборонено митними службами до пересилання тютюн, алкоголь, ліки і вітаміни, парфуми, продукти харчування з особливими умовами зберігання, наркотичні речовини, гроші, товари військового призначення, насіння тощо", – цей список неповний, як пояснили в компанії.

Залишилося оплатити послуги поштового оператора. Тарифи наступні:

  • відправлення посилки вагою до 2 кг – 30 злотих;
  • 2-10 кг – 45 злотих;
  • 10-30 кг – 50 злотих.

Можна надіслати родичам чи друзям вантаж вагою до 30 кг, якщо ви перебуваєте в Україні. У Польщі посилку заберуть у будь-якому відкритому відділенні.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що банкомати Ощадбанку інколи "видають" помилку. Також ми повідомляли, що Польща масово перевіряє українців, які отримують виплати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.