Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта розбила подарунок – чому клієнту не повертають гроші за зіпсований сюрприз

У клієнтів Нової пошти знову виникли проблеми з крихким товаром, у компанії обіцяють розібратися

Фото: Нова пошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Клієнтці доставили розбитий чайник

Фото: Нова пошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

З клієнткою Нової пошти сталась неприємна ситуація – її скляна посилка не доїхала цілою.

Про це клієнтка розповіла на сторінці компанії.

"Сьогодні сталась дуже неприємна ситуація. Мені вислали на подарунок до дня народження новий чайник. Його погано запакували, ніяк не зафіксували, не наклеїли ніякої позначки "скло"", – написала клієнтка.

Вона уточнила, що чайник коштував 1 095 гривень, але відправник не знав цього та вказав мінімальну ціну 200 гривень. У цьому і була його помилка, каже клієнтка.

Вона також додала фото розбитого чайника та коробки.

У Новій пошті вже відреагували на скаргу та пообіцяли уточнити інформацію, а потім зв'язатися з клієнткою.

Неправдива вартість відправки закордон

Клієнти Нової пошти скаржаться на те, що ціни на відправку посилок у Польщу значно вищі за заявлені компанією. Коментарі з такими скаргами з'явилися на офіційних сторінках Нової пошти в соцмережах.

За словами клієнтів, ціни на посилки далеко не 250 гривень, якщо вартість перевищує 44 євро. До того ж, це обов'язково мають бути вживані речі, адже в інших випадках Нова пошта вимагає декларацію, навіть якщо це подарунок.

Анонімна посилка для клієнта

Ще одна клієнтка Нової пошти поскаржилась, що на її ім’я прийшла невідома посилка, і вона не може з’ясувати, хто її відправник.

Так, вона зазначила, що тиждень тому на її номер телефону, але на чуже ім’я та без даних відправника, у відділення Нової пошти прибула посилка, яку вона не замовляла. До того ж відділення розташоване далеко від неї.

Однак клієнтів цікавить ще одне питання – як можна було надіслати посилку без даних відправника, якщо Нова пошта не приймає анонімні посилки, навіть, коли про це попросити.

Складнощі з поштоматом

Для отримання посилки невеликого розміру зручно користуватися поштоматами, оскільки це повністю виключає контакт між кур’єром або працівником відділення та одержувачем. Проте останнім часом клієнти Нової пошти часто скаржаться на проблеми з отриманням свого вантажу, який лежить на зберіганні у комірці.

Українці розповідають, що кур’єр залишив їхню посилку у поштоматі, який вони не вказували під час оформлення. Тобто камери схову розташовані у місцях, що не відповідали адресам у накладних. Ба більше, були випадки, коли замовлення залишали у комірці, доступ до якої мають лише мешканці будинку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.