Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Морг за 180 млн гривень: елітний замок Галкіна і Пугачової перетворять у базар із трунами

Алла Пугачова після виїзду з Росії вирішила продати свій елітний замок, який для неї збудував чоловік

Фото: Google. Колаж: Pro Гроші

Будинок Пугачової біля Москви перетворять у крематорій

Фото: Google. Колаж: Pro Гроші

Зіркове російське подружжя Алла Пугачова та Максим Галкін, які після початку повномасштабної війни підтримали Україну та виїхали з Росії за кордон, продали розкішний замок у селі Грязь, поблизу Москви. Відомо, що новим власником елітного житла котре, за повідомленнями ЗМІ, продавалося за мільярд рублів (453 млн гривень), став ексучасник гурту "Ленінград" Стас Барецький.

Про це Барецький заявив під час розмови з російськими журналістами.

За його словами суму, яку довелося заплатити за особняк Пугачової, він назбирав за допомогою колег по поховальному бізнесу. Тож тепер будинок співачки він планує переоблаштувати у великий морг.

Особняк Алли Пугачової біля Москви, який вона продала за 400 мільйонів рублів

"Також там буде крематорій та трунова майстерня. А ще я маю ідею створити на території особняка музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі з часів Івана Грозного до наших днів" – сказав він.

При цьому Барецький стверджує, що придбав будинок за 400 мільйонів рублів (180 млн гривень). Ціну вдалося знизити після довгих розмов за Аллою Пугачовою. Він навіть спілкувався з її онуком і, нарешті, йому вдалося домовитися про прийнятну ціну через агента.

Скільки коштує найдорожчий особняк у світі

На початку 2023 року у Лондоні вирішили продати старовинний особняк за неймовірну ціну – 300 мільйонів доларів, або 250 мільйонів фунтів.

205-річний маєток побудував видатний архітектор 19 століття Декімус Бертон у 1818 році.

Раніше в особняку жили члени королівської родини Саудівської Аравії. Передбачається, що об’єкт користуватиметься попитом серед заможних мешканців столиці Великої Британії та багатих іноземців.

До слова, відома поп-співачка Брітні Спірс виручила за свій будинок 10,1 мільйона доларів, втративши 1,7 мільйона. Усе тому, що влітку 2021 року вона купила особняк у Каліфорнії за 11,8 мільйона доларів, але не змогла навіть відбити витрати. Цікаво, що на пошуки інвестора співачці знадобилося два місяці, а початкова ціна становила 12 мільйонів доларів.

Раніше ми розповідали, як Путіну вдалося придбати своїй коханці шикарний пентхауз. Також ми писали, за які маєтки топові селебриті віддали сотні мільйонів доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.