Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

McDonald's відновив роботу ще в одному місті: де працює заклад

З початку повномасштабної війни мережа ресторанів зачинила свої двері для відвідувачів з міркувань безпеки

Колаж: Pro Гроші

Є перелік відкритих ресторанів

Колаж: Pro Гроші

У пʼятницю, 28 жовтня, McDonald's відкрив заклад у Житомирі. Також ще один заклад відновив роботу й у столиці.

Про це повідомляє компанія.

У Житомирі заклад готовий приймати відвідувачів у ТРЦ Глобал UA, що знаходиться на вулиці Київська, 77.

У Києві також почав працювати ще один ресторан McDonald's, який знаходиться в ТРЦ Respublika Park на вулиці Кільцева дорога, 1.

"Приходьте за улюбленими бургерами. П’ятниця — чудовий привід порадувати себе смачненьким", – йдеться у повідомленні.

Повний перелік відкритих ресторанів можете переглянути тут.

Відновлення роботи McDonald's в Україні

З початку повномасштабної війни мережа ресторанів зачинила свої двері для відвідувачів з міркувань безпеки. Перші три заклади в Києві відкрилися аж 20 вересня і спочатку працювали лише на доставлення кур'єрами. Ми розповідали про шалений попит у ті дні, а також про найбільший чек у день відкриття.

При цьому, всі ресторани розташовані на Лівому березі. Цей факт неабияк сколихнув соцмережі та викликав бурхливу реакцію.

Згодом у McDonald's оголосили, що відкривають для відвідувачів перші десять ресторанів. Посмакувати улюбленим фаст-фудом можна було й всередині закладів.

Як працював McDonald's у перший повноцінний день, скільки треба було чекати замовлення та яка атмосфера довкола, розповідали з власних спостережень.

Потім з 13 жовтня мережа McDonald's відновила роботу ще п'яти закладів у Києві – на різних берегах столиці. Також ресторани відкрилися у Львові.

Ціни в закладі змінилися

Також змінилися і ціни. Вартість страв у меню зросла. Наприклад, якщо раніше чизбургер коштував 32 гривні, а гамбургер – 28, то тепер 52 та 45 гривень відповідно.

Популярний "БігТейсті" коштував 112 гривень, а зараз – 154. "ДаблЧізбургер" коштував 61 гривню, зараз – 81 грн. "БігМак" подорожчав з 69 до 101 гривні.

За великі Coca-Cola, Sprite та Fanta (500 мл) тепер попросять 40 гривень.

Нагадаємо, на що був колосальний попит у день відкриття. Також раніше ми писали, що McDonald's почав приймати криптовалюту.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.