Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар відключить популярну послугу

Кошти тим, хто вже оплатив послугу наперед, мають повернути

Фото: Київстар, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У Київстарі стане недоступною послуга "Музичний клуб"

Фото: Київстар, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Київстар з 1 листопада відключить своїм абонентам популярну послугу. Так, з наступного місяця абоненти мобільного оператора не зможуть скористатися підпискою Premium з послугою "Музичний клуб".

У компанії пояснили, що надання послуг, які не користуються популярністю, наразі не є пріоритетними для мобільного оператора, передаєТoday.ua.

"В умовах війни Київстар зосереджений на вирішеннях питань із підключеннями та відновленнями зв'язку, а також вводить послуги, які будуть корисними українцям за кордоном", – йдеться у повідомленні.

Водночас, абоненти, які оплатили послугу "Музичний клуб" з пакетом Premium на листопад, отримають назад свої кошти протягом 10 днів.

Також користувачі цієї послуги й надалі матимуть можливість слухати музику із великим вибором українських виконавців, підключивши підписку Lite. Абоненти Київстар зможуть продовжувати слухати музику онлайн і офлайн, створювати власні плейлисти. Перші 7 днів користування підпискою безкоштовні.

Київстар змінив умови користування послугами

Нещодавно Київстар розширив можливості послуги "Екстра гроші". Для абонентів мобільного оператора збільшили суму, яку вони можуть замовити на свій мобільний рахунок, поки не поповнять його.

"Екстра гроші" – це послуга, якою можуть скористатися абоненти Київстару у випадку, якщо на рахунку закінчились гроші і нема можливості поповнитися.

Раніше мобільний оператор надавав від 15 до 300 грн на рахунок. Наразі сума позики може сягати понад 500 грн. Але Київстар тепер автоматично розраховує максимальну суму, яку можна отримати.

При визначенні максимальної суми позики враховуються такі фактори: сума поповнення рахунку за останні місяці, як довго SIM-карта є активною, кількість отриманих "екстра грошей" за останній рік тощо.

Нагадаємо, раніше ми також писали, що у Польщі з'явився перший безкоштовний мобільний оператор. Дзвінки всередині країни, відправка SMS і MMS, доступ до безлімітного інтернету – всі ці послуги безоплатні.

Щоб почати ними користуватися, потрібно виконати декілька простих умов. Так, потрібно зареєструватися, заповнивши форму на сайті оператора fonia.apр, й сплатити 49 злотих за активацію картки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.