Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сексшопи під час війни: відверта розповідь власниці про популярність інтимної індустрії

Власниця сексшопу розповіла про свій шлях у цій сфері діяльності, про популярність таких магазинів та про те, що частіше купують українці

Колаж: Pro Гроші/Дар'я Давиденко

Сексшопи допомагають людям розкритися та відчувати більше задоволення

Колаж: Pro Гроші/Дар'я Давиденко

У сучасному світі сексшопи все більше набирають популярності. Люди часто купують товари у таких магазинах, щоб урізноманітнити інтимне життя зі своїм коханим та покращити стосунки. Зараз сексшопи – це не лише про іграшки, а ще й про задоволення та інтимне здоров'я.

Власниця сексшопу "Touch too much" Емма Самохвалова розповіла журналісту Pro Гроші, як працює магазин в умовах війни та що українці купують найбільше.

Чому саме сексшоп?


Багато людей часто втрачають відносини через те, що їм чогось не вистачає в інтимному житті та вони бояться розкриватися перед своїм партнером. Тому я вирішила відкрити сексшоп не просто з іграшками, а ще й з відео порадами, наприклад, що додати в романтичний вечір, який сюрприз зробити коханому або коханій тощо. Тобто, зробити магазин скажімо з порадами для зміцнення стосунків.

Ми розуміли, що це важливий момент, коли зараз хочеться чогось новенького, якихось гарних емоцій, щоб зробити настрій краще, а ця ніша дуже класно у цьому допомагає. У моєму магазині також є іграшки для тих, хто зараз знаходиться на відстані та для тих, кому просто не вистачає партнера. Тобто, це було вирішенням додати позитивних емоцій у складний час.

Коли ви відкривали магазин та чи виникали під час цього якісь труднощі?


Я відкривала сексшоп вже під час війни, це було у серпні 2022 року. Насправді під час відкриття з труднощами я не стикалася, тому що у мене вже була своя аудиторія зі свого основного бренду "Самохвалова ательєр" і всі дуже чекали на відкриття сексшопу, адже вони хотіли навчитися розбиратися у цьому та правильно користуватися іграшками.

Тому відкриття такого магазину насамперед було не для заробітку коштів, а для того, аби показати та навчити людей, що задоволення це круто та розширити кордони задоволення кожного.

Як працює магазин в умовах війни?


Насправді такий магазин під час війни працює шикарно, тому що моя теорія про те, що сексшоп буде дарувати емоції та закривати потреби багатьох людей, виправдалася і замовлень ми отримуємо дуже багато.

У той час, коли були блекаути, замовлень навіть було ще більше, люди були без зв'язку, але все одно намагалися додзвонитися та замовити якийсь товар.

Тоді краще продавалися іграшки на батарейках, тому що були перебої зі світлом і люди не мали можливості їх зарядити.

Що українці купують частіше?


Якщо говорити за чоловіків, то вони звертають увагу на якісні лубриканти, оскільки розуміють наскільки важливе інтимне здоров'я та піклування про нього.

Загалом люди часто обирають класичні інтимні стимулятори, товари для масажу. Мені, як власнику такого магазину, дуже приємно, адже це означає, що піклування один про одного та бажання зробити щось приємне стало ще більш розвиненим.

Чому сексшопи стають все більш популярними?


Зараз дуже поширена тема жіночності, відносин, задоволення тощо. Наприклад, такий магазин, який знімає детальні відео та розповідає, як правильно використовувати ті чи інші іграшки, поширює інформативність та популяризацію сексшопів.

У мене дуже багато клієнтів, які вперше замовили щось із сексшопу, але найприємніше, що вони кажуть: "Ми подивилися ваші відео та захотіли придбати, адже не знали що це таке". Це дуже круто.

Які три міфи про сексшопи ви можете розвіяти?


Перший та основний міф, який досі ще існує – що у такі магазини ходять лише якісь збоченці. Це зовсім не так, до сексшопів ходять люди, які хочуть отримати задоволення або замінити близьку людину, якої немає поруч. Це дуже класний варіант для того, щоб скоротити зради у нашому суспільстві.

Другий міф – це те, що в таких магазинах продаються лише інтимні стимулятори. Насправді сексшоп має величезний та різноманітний асортимент, іграшки, товари для масажу, косметика, яка добре впливає на здоров'я людей тощо. В якісних магазинах продається лише сертифікована продукція з ліцензіями та дуже високою якістю.

Третій міф – сексшоп, це дорого. В таких магазинах є абсолютно різна цінова політика, до того ж можна завжди проконсультуватися та підібрати товар під свій гаманець.

Раніше ми розповідали, чому не вдається розкрутити свій акаунт в Instagram та заробити грошей. Також ми писали, що штучний інтелект назвав три сфери бізнесу, які вже нікому не цікаві.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.