Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Хитрощі English Home – чим насправді бренд заманює до себе українців

Разом з експертом розбираємось, завдяки чому дана компанія стала досить успішною в Україні й чим щодня приваблює все більше людей

Фото: English Home, pexels. Колаж: Pro Гроші

Бренд має свої головні акценти

Фото: English Home, pexels. Колаж: Pro Гроші

Більшість магазинів, які відкриваються на ринку, підходять до цього відповідально, а тому заздалегідь продумують стратегію та знають, як будуть заманювати до себе покупця. Адже без певних складових важко взагалі уявити успіх будь-якого проєкту. Наприклад, бренд English Home до деталей продумав свою концепцію, дізнався про свою цільову аудиторію на ринку, а тому і досі залишається один із популярних магазинів серед людей.

Разом з маркетологинею, стратегинею для бізнесу та онлайн-шкіл Кристиною Бондар ми більш детального поговорили про стратегію даного бренду.

Зміст
1.Чим цікава українцям ця компанія?
2.Орієнтир на жінок
3.Якість на вищому рівні
4.Як ще English Home проявляє піклування про клієнта


English Home – провідний виробник домашнього текстилю в Туреччині. Компанія використовує найпередовіші технології, а її магазини працюють також на території Болгарії, Греції, Польщі та Румунії


Чим цікава українцям ця компанія?

Кожна велика компанія вміє залучати чимало людей навкруги своїми цінностями, які у даної компанії такі:

  • затишок;

  • висока якість;

  • екологічність та органічність;

  • піклування про людей та планету;

  • швидкість та зручність;

  • все в одному місці;

  • щастя та комфорт.

Завдяки інтер'єру самого магазину, можна судити, наскільки у вашому будинку буде все затишно та гармонійно.

Різноманітний декор, домашній текстиль у вигляді стильних фіранок, скатертин та покривал не тільки підіймають настрій, а й роблять власне житло найтеплішим і найріднішим місцем у світі.

Назва бренду English Home пов'язана з тим, що в основі всіх виробів лежать англійські традиції, для яких властивим є класичний стиль. Тому в текстилі компанії можна побачити витонченість деталей, пропорцій, малюнків, відсутність непропорційності ліній.

Ті клієнти, які цінують високу якість та вірність традиціям, безсумнівно вибирають продукцію цього бренду, – говорить клієнтка.

Орієнтир на жінок

Компанія орієнтується на жінок, яким важливо створити затишок, комфорт, щастя вдома. Головне, що жінці на сайті не важко зробити вибір на користь тих штор або постільної білизни, які підійдуть конкретно для її житлової території. Все завдяки великому вибору.

Магазин захоплює аудиторію, якій важливо, як виглядає їхній будинок, щоб він був в одному стилі тощо. Також саме тут ви можете все купити для дому в одному місці. І це ще один плюс, адже людині не треба йти в різні місця.

Якість на вищому рівні

Також вони роблять великий акцент на високій якості для клієнта. В них швидке доставляння, а це є великим плюсом, бо зазвичай такі великі роздрібні магазини доставляють свої товари від 10-14 днів. Це каже про те, що вони будують свій маркетинг на тому, аби було клієнту зручно, а ще вони цінують його час.

Ще компанія використовує екологічні та натуральні матеріали, які підходять для дітей, чутливої шкіри. Також English Home дбає про природу та екологію, адже всі матеріали органічні.

Це крута стратегія, коли компанії приєднується для великої місії – збереження нашої планети та піклування про середовище, – говорить експертка.

Як ще English Home проявляє піклування про клієнта

Головним акцентом колекції English Home є простий, універсальний стиль, не позбавлений декору, але водночас не перевантажений зайвою декоративністю. Він легко доповнить інтер'єри з будь-яким стилем, оскільки поєднує золотий баланс.

В них є колекції з яскравим дизайном, а є й мінімалістичні дизайни в однотонній гамі або однотонні з невеликим кольоровим бортом. По фото бачимо, що вироби виконані дуже акуратно: рівні стібки, відсутність ниток, що стирчать, нитки в тон тканини тощо. Це показує, що їм не все одно на те, що вони роблять, і компанія підходить до свого діла відповідально, аби все зробити якісно.

Раніше сайт Pro Гроші писав про відверту розповідь власниці секс-шопу щодо популярності інтимної індустрії під час війни. Також ми повідомляли, що ринок таксі вже не той та розповідали, які зміни внесла війна та чому водії "тікають".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.