Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Довгоочікувані новинки серед смартфонів: чим здивують гаджети в 2023 році та якими будуть ціни

Пропонуємо дізнатися, які захоплюючі новинки серед смартфонів очікують українців у третьому кварталі 2023 року

Фото: Comfy, скриншот, Kuai Technology. Колаж: Pro Гроші

Українців чекають новинки від чотирьох світових компаній

Фото: Comfy, скриншот, Kuai Technology. Колаж: Pro Гроші

Вже скоро одразу кілька світових компані представлять свої новинки. Samsung планує презентувати нове покоління смартфонів з гнучкими екранами вже в цьому місяці, тоді як сімейство iPhone 15 від Apple очікуємо у вересні. Xiaomi також не поступається своїм конкурентам і працює над власними інноваціями.

Сайт Pro Гроші зробив добірку смартфонів, які будуть представлені у третьому кварталі поточного року. Також в цьому матеріалі ви зможете дізнатися приблизну ціну на новинки.

Xiaomi MIX Fold 3

Відома компанія готується до презентації одразу кількох смартфонів. Китайський виробник має представити смартфон з гнучким дисплеєм. Він буде супроводжуватись двома планшетами та одним доступним флагманом.

Гнучкий смартфон отримав назву MIX Fold 3, він стане конкурентом Samsung Galaxy Z Fold 5. Флагман мають презентувати в серпні.

Xiaomi представить найтонший смартфон, який згинається
Xiaomi представить найтонший смартфон, який згинається
Фото: Lu Weibing

Новинка отримає ще тонший і більш міцний корпус. Його товщина складає всього 11,2 мм у складеному стані та 5,4 мм у розкладеному. Також смартфон оснащений передовою системою з чотирьох камер, розроблену спільно з Leica.

Зазначається, що MIX Fold 3 працюватиме на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Крім того, очікується, що смартфон буде оснащений зарядкою, яка підтримуватиме провідне швидке заряджання потужністю 67 Вт, а також швидку бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

За попередньою інформацією вартість цього смартфона стартуватиме від 930 євро, це приблизно 37 407 гривень за офіційним курсом НБУ.

Xiaomi Redmi K60 Ultra

Світова компанія має намір презентувати бюджетний смартфон Redmi K60 Ultra. Очікується, що він буде с майже преміальними можливостями.

Смартфон Xiaomi Redmi K60 Ultra мають презентувати вже в липні
Смартфон Xiaomi Redmi K60 Ultra мають презентувати вже в липні
Фото: digital chat station/weibo

Характеристики смартфона:

  • процесор — Dimensity 9200+;
  • ємність акумулятора — 5000 або 5500 мА/г.;
  • швидка зарядка — 120 Вт;
  • 1,5К-екран OLED 6,7"/144 Гц;
  • пам'ять — 12/512 Гб або 1Гб/1 ТБ.

Щодо ціни, то поки невідомо за скільки можна буде придбати новинку. Проте працівники Xiaomi стверджують, що це буде відносно недорогий смартфон преміумкласу.

Samsung Galaxy Z Flip 5 та Z Fold 5

26 липня о 14:00 (за київським часом) відбудеться презентація нових гаджетів від Samsung. У анонсі компанія лише натякнула, що представить наступне покоління гнучкого флагмана Galaxy Flip. Він матиме збільшений зовнішній дисплей. Це підвищить комфортність роботи зі смартфоном у складеному стані.

За інсайдеркою інформацією на заході покажуть й Galaxy Z Fold 5. Новинка буде представлена з урахуванням зауважень щодо попередніх поколінь смартфоном із дисплеєм, що згинається. На відеоролику можна побачити, що дизайн конструкції шарніра дозволить смартфону закритися без невеличкої прогалини між його частинами.

 | Фото: Zuby_Tech/Twitter
 | Фото: Zuby_Tech/Twitter

Samsung презентує кілька смартфонів 26 липня

Фото: Zuby_Tech/Twitter

Samsung презентує кілька смартфонів 26 липня

Фото: Zuby_Tech/Twitter

Обидва флагмани будуть працювати на процесорі Snapdragon 8 Gen 2. Також відомо, що вони матимуть захист від пилу та води класу IP58.

Заявлено, що одна модель буде з 256 ГБ пам’яті, а інша – 512 ГБ. При цьому вони будуть оснащені 12 ГБ оперативної пам’яті.

Жителі США можуть зробити передзамовлення та отримати знижку в розмірі $50. Наразі в Україні такої акції немає.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max презентують вже у вересні 2023
iPhone 15 Pro Max презентують вже у вересні 2023
Фото: Gizmochina

У вересні очікується презентація нового смартфона від Apple. Попри те, що iPhone 15 Pro Max представлять лише через кілька місяців, вже відомі його характеристики:

  • екран — Liquid Retina XDR mini-LED, максимальна яскравість 1600 ніт 6.7";
  • частота оновлення — настроювана, до 120 Гц;
  • процесор — Apple А17 Bionic;
  • оперативна пам'ять — 6 Гб;
  • внутрішнє сховище — від 256 Гб до 2 Тб;
  • акумулятор — більше 4000 мАг;
  • камера — потрійна (48 Мп + 12 Мп + 12 Мп) та LiDAR + камера перископа;
  • операційна система — iOS 17;
  • порт для заряджання — USB-C.

Корпус буде закруглений, з титановим покриттям та сенсорними кнопками з тактильним відчуттям. Як ми вже писали, iPhone 15 Pro Max буде найдорожчим з усіх смартфонів від Apple. Його вартість може починатися від $1199. За офіційним курсом це майже 44 тис. гривень.

Раніше ми писали про 10 моделей смартфонів з найбільшими продажами в історії. Також ми розповідали, які моделі смартфонів варто придбати у 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.