Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple задумали недобре: скільки буде коштувати iPhone 15 Pro Max

Чутки про те, що iPhone 15 Pro Max дуже сильно здорожчає, з'явилися ще наприкінці минулого року – схоже, що вони справдяться

Фото: Apple, Unsplash, Shutterstock. Колаж: Pro Гроші

iPhone 15 Pro Max може стати найдорожчим айфоном в історії Apple

Фото: Apple, Unsplash, Shutterstock. Колаж: Pro Гроші

У 2023 році Apple планує підвищити ціну на найдорожчу версію iPhone – модель 15 Pro Max. Наразі поточна модель, 14 Pro Max коштує від 1099 доларів (~40 000 грн) – але у США, за кордоном ціни на цю модель значно вищі. Ймовірно, що інші моделі компанії при цьому не будуть дорожчати, на радість споживачам, а залишаться за колишніми цінами.

Про це пише профільне видання MacRumors, яке посилається на відомого інсайдера Джеффа Пу.

iPhone 15 Pro Max, який ще навіть не презентований, апріорі вважається одним з найдорожчих смартфонів у світі. Але зараз, із новими планами власників бренду, цей смартфон може стати найдорожчим айфоном в історії компанії Apple.

Айфон на вагу золота

Чутки про те, що iPhone 15 Pro Max дуже сильно здорожчає, з'явилися ще наприкінці минулого року. Передбачається, що нова модель матиме більшу батарею і дисплей. Основна відмінність iPhone 15 Pro Max від 15 Pro полягатиме в наявності перископічного об'єктива із зумом 5X або 6X. Існуючі моделі iPhone мають лише триразовий зум, тому новий смартфон буде легко обходити попередників за рахунок вражаючої якості фото та відео.

Перископічні камери, які встановлено у цей смартфон, доречі вже успішно використовуються в Android-смартфонах, наприклад, у флагманах лінійки Galaxy від Samsung. Вони забезпечують оптичне збільшення зображень без втрати якості.

Також інформатор підтвердив, що нові моделі iPhone підуть у масове виробництво у серпні 2023 року. Це означає, що попри низку чуток, презентація iPhone 15, як завжди заведено в Apple, відбудеться у вересні цього ж року.

Втім, не лише 15-м айфоном: нещодавно ми писали про те, яку ще продукцію випустить Apple у 2023 році. Журналіст Марк Гурман розповів, які пристрої побачать світ цього року, та зауважив, що окуляри віртуальної реальності Vision Pro почнуть продавати пізніше.

Раніше сайт Pro Гроші писав про 10 моделей смартфонів з найбільшими продажами в історії. Також ми повідомляли, що компанія Apple розробила фірмові кольори для iPhone 15 і розповідали, як виглядатиме смартфон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.