Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Компанія Apple розробила фірмові кольори для iPhone 15: як виглядатиме смартфон

Розповідаємо, які кольори нового iPhone 15 зможуть побачити користувачі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Як виглядатиме новий iPhone 15

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Компанія Apple в останніх моделях iPhone робила фірмові кольори, аби у користувачів була можливість обрати той, який їм буде більш до вподоби. В новому iPhone 15 також вирішили розробити нові та яскраві кольори.

Про це повідомляє видання Т4.

Які кольори матиме новий iPhone 15

Фірмовим кольором нової моделі смартфона стане темно-бордовий колір. Він гарно підійде для тих, кому вже не хочеться купляти телефони з базовими відтінками та для тих, хто не полюбляє надто яскраві кольори.

На основі чуток про фірмовий відтінок, інсайдери вже намалювали рендери, аби показати користувачам, як же виглядатиме нова модель.

Також, окрім темно-бордового кольору, компанія готує нові, яскраві забарвлення – блакитний і малиновий, які раніше не використовувалися.

Після створених рендерів користувачі почали залишати відгуки, більшість з яких – негативні. Втім, у компанії ще не визначилися остаточно з кольорами, тому цілком можливо, що деякі з них можуть замінити.

Компанія Apple почала розробляти фірмові кольори для смартфонів з моделі iPhone 11 Pro, який мав унікальний темно-зелений відтінок. Для iPhone 12 Pro розробили темно-синій колір, для iPhone 13 Pro – світло-блакитний та для iPhone 14 Pro – темно-фіолетовий.

Скільки може коштувати нова модель

Не виключено, що компанія Apple може знизити вартість нових смартфонів, адже обсяги продажів iPhone 14 були не дуже задовільними. Це пов'язано з тим, що зависока ціна вплинула на зниження попиту.

Тому очікується, що базова модель iPhone 15 може коштувати 699 доларів (25 697,50 гривні), а вартість моделі iPhone 15 Pro буде на 100 доларів (3 676,32 гривні) нижче, ніж iPhone 14 Pro. Тобто коштуватиме – 799 доларів (29 373,83 гривні). Також серед новинок буде iPhone 15 Ultra, ця флагманська модель коштуватиме не менше 1 299 доларів (47 755,45 гривні).

Звичайно, ціни регулюватимуться відповідно розміру пам'яті в смартфоні, як це відбувалося з вартістю попередніх моделей, чим більше розмір пам'яті – тим дорожче коштує. Продаж нової моделі смартфона заплановано на вересень 2023 року.

Раніше ми розповідали, як старі смартфони можна перетворити на корисний гаджет. Також ми писали, як громадян обманюють з телефонами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.