Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Доля Twitter в руках юзерів? Маск обіцяв піти, якщо цього захочуть користувачі

Ілон Маск питає користувачів Twitter, чи варто йому піти з посади керівника соціальної мережі

Фото: Twitter/Elon Mask, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фото: Twitter/Elon Mask, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Новий голова компанії Twitter Ілон Маск проводить опитування серед користувачів соцмережі із питанням, чи варто йому піти з посади керівника.

Відповідне опитування опублікував підприємець у себе на сторінці в Twitter.

Маск пообіцяв вчинити згідно з результатом.

Станом на ранок 19 грудня участь в опитуванні взяли участь понад 15,8 млн користувачів. При цьому 57,4% з них виступають за те, щоб Маск пішов із посади глави Twitter.

Вже у наступному дописі Маск написав: "Бійтеся своїх бажань, вони можуть справдитися".

Меми, які створили українці про Ілона Маска

Американський мільярдер Ілон Маск, висловлювання якого стосовно України останнім часом викликають суперечливе ставлення, забезпечив нас терміналами Starlink, завдяки яким швидкісний інтернет доступний у будь-якій точці, незалежно від наявності зв’язку. Неодноразово Маск говорив, що фінансування Starlink в Україні для нього як підприємця невигідне, але він продовжить це робити в знак солідарності та підтримки.

Жарти щодо відновлення фінансування

Громадськість сколихнув твіт від Ілона Маска, яким він оголосив припинення підтримки функціонування обладнання на території України. Ця теза виникла на фоні висловлювань у соціальній мережі Twitter стосовно миру з Росією та поступками задля закінчення війни. Українці не оцінили намагання згладити конфлікт і досить різко засудили мільярдера. Порцію невдоволення він отримав також він офіційної влади України.

Щоб не перетворитися у ворога всього цивілізованого світу, Маск вирішив не зупиняти фінансування Starlink, про що повідомив твітом. Щоправда, звучали його слова як "подачка", а не щире бажання допомогти. Тож громадяни поспішили підняти настрій собі та співвітчизникам, висміюючи цей "жест доброї волі".

Припущення, чому Маск передумав
Припущення, чому Маск передумав
Фото: Twitter

"Чорт з ним... попри те, що Starlink все ще втрачає гроші, а інші компанії отримують мільярди доларів платників податків, ми просто продовжуватимемо безплатно фінансувати уряд України", – йдеться у тексті на зображені. Це слова з офіційного повідомлення Ілона Маска, які йому ніби то надиктував Валерій Залужний, Головнокомандувач Збройних сил України.

Акції впали через неординарність власника

Компанія Tesla, яка випускає електрокари, також постраждала від ексцентричності свого власника. Акції впали й призвели до втрат капіталу Маска, через що він навіть поступився першим місцем у списку Forbes – рейтингу найбагатших людей планети. Українці звернули увагу на цю деталь і почали пропонувати машини за безцінь разом з обладнанням Starlink за репост. Таким способом вони демонструють зневагу до людини, яка не може визначитися з позицією.

Tesla і Starlink віддають безплатно
Tesla і Starlink віддають безплатно
Фото: Twitter

Притула розповів, на що витратив донати
Притула розповів, на що витратив донати
Фото: Twitter

І ще кілька шедеврів про Starlink в Україні.

Меми українців про Starlink | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Меми українців про Starlink

Фото: Інтернет

Меми українців про Starlink

Фото: Інтернет

Меми українців про Starlink

Фото: Інтернет

Меми українців про Starlink

Фото: Інтернет

Раніше сайт Pro Гроші писав, чому з рекомендацій Twitter почали зникати меседжі, пов'язані з війною в Україні. Також ми розповідали про список найбагатіших людей світу за версією Forbes.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.